Skip to main content

Tekstil fra Kvadrat, Gabriel, Cotil og Danish Art Weaving.

Hos Skumhuset kan du købe stof fra Kvadrat, Gabriel, Cotil og Danish Art Weaving, vi kan bestille alle metervarer hjem til dig, i de mål du skal bruge. Vi er Danmarks største forhandler af boligtekstiler fra Kvadrat og har prøver på ekslusive metervare fra de mest kendte tekstildesignere.

Bestil de nyeste kollektioner og klassiske designs fra tidens moderne tekstilproducenter. Kom og se vores store udvalg af boligtekstiler fra kendte mærker som Kvadrat, Gabriel, Cotil og Danish Art Weaving.

Prøver på kvalitets boligtekstiler

Vi kan desværre ikke fremsende prøver på metervarer der bestilles hjem som afklip. I forretningen har vi et næsten komplet udvalg af prøver/hangers som du er velkommen til at komme og se nærmere på. Det kan være en stor hjælp for at se vævning og tekstur på de forskellige stoffer når du skal vælge mellem de enestående kvalitet og spændende designs.

Du kan også besøge de forskellige producenters hjemmeside for mere information. Kig forbi forretningen for at få råd og vejledning om hvilke kvalitets stoffer du skal bruge til dit indretningsprojekt.

 

Handelsbetingelser
Vi tager ikke metervarer retur der bestilles direkte fra vores levenrandører og de skal betales ved bestilling.

Hvad er Kvadrat

Kvadrat er den største danske producent af luksus bolig tekstiler. Du kender Kvadrats stof fra offentlige byggerier verdenen over. Kvadrats metervarer bruges af de fleste store møbelproducenter. Kvadrat er kendt for deres enestående kvalitet, deres kæmpe udvalg af spændende designs og kvaliteter.

[index]
[index]