Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Skumhuset

Der er altid en grund til at kigge forbi!

Skumhuset har en stor fysisk butik, og der er altid en grund til at kigge forbi på Sindalsvej 45 i Risskov.

Vi har mange varer du kun finder i butikken!

Find blandt andet skumrester i alle størrelser, og masser af metervarer som ikke er på webshoppen. Det er kun i butikken at du finder hele vores store udvalg af møbelstof og boligtekstiler – blandt andet mange udgåede varer fra Kvadrat.

Desuden er det tit meget nemmere når man selv står med noget i hånden! Kradser stoffet? Er det den helt rigtige nuance? Vil denne skumkvalitet være behagelig til min bænkhynde eller min sengegavl? Hvordan er et materiale at arbejde med? Det kan vi meget nemmere snakke om når du selv har mulighed for at se og mærke på varerne!

Meget bedre hjælp til at finde det helt rigtige!

Når du besøger os i butikken kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning eller lige den vare du leder efter.

Skal du bestille en hynde eller madras på specialmål? Så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige skum til formålet i den fasthed og tykkelse som du synes er allermest behagelig!

Skal du have en sovemadras? Vi har alle sammen forskellig smag, så det kan være svært at sige hvad “den bedste madras” er. Så kom og prøv at ligge på et par af vores madraskvaliteter, og mærk hvad du selv synes man ligger bedst på.

Skal du vælge stof til en alkovemadras eller til dine spisestuestole? Vi guider dig gerne igennem vores kæmpestore tekstiludvalg, og du kan mærke på kvaliteterne, sammenligne farver og finde det perfekte stof til din indretning.

Vi vil så gerne have glade og tilfredse kunder og når du besøger butikken, kan vi sammen finde frem til den bedst mulige løsning på dit projekt.

Find åbningstider og find vej til os.