Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Lørdags spot

Som noget nyt i Skumhuset har vi hver lørdag et særligt tilbud i vores forretning.

Vi annoncerer tilbuddet her på hjemmesiden, og så gælder det den pågældende lørdag fra 10-15.

Så det er bare med at holde øje med hjemmesiden for de gode tilbud. 

2 comments

 1. Pia Lerbæk

  Kære Skumhuset
  Jeg skriver til Jer, da vi skal bruge en hynde til vores nymalede svenske “Emil fra Lønneberg bænk”. Den er malet krid hvid i højglans. Til den skal vi bruge en hynde i skum. Målene er længde: 172 cm, dybde: 50 cm, og højde ønsker vi mellem 7-9 cm (hvad i anbefaler). Vi vil gerne noget velour i en sand/cream farvet nuance. Det skal kunne tages af og vaskes, hvis uheldet skulle være ude. Det er en bænk vi vil brug dagligt i vores nye køkken. Måske vi overvejer 2 pøller til hver ende ved armlæn, men det vil vi i første omgang afvente indtil vi ser bænken med en ny hynde. Vi køber aflange store puder fra Tine K Home, som vi har en del af og skal derfor matche stilen. Vi bor på Nordfyn, derfor langt for en travl familie for, at vælge stof. Kan i evt. sende stof prøver på velour i farverne sand, creamfarvet i lys, mørk, ja hvad i nu har? Kan det lade sig gøre, at vi bestiller online herefter og henter den hos jer, når den er klar? Den skal have almindelige syninger (Har set på hjemmesiden). Evt. en ca. pris på sådan en madras incl. betræk (som færdig). På forhånd tak. Mvh Pia Lerbæk

 2. Skumhuset Butik

  Hej Pia,

  Sikke et spændende projekt!

  Vi har udregnet en pris på 7 cm tyk i en 50 kg koldskum, da dette er en god siddehynde. Desuden vil vi gøre opmærksom på, at velour ikke kan vaskes, men det kan tages af og renses. Derfor har vi også udregnet en pris til jer på en børstet bomuld, som netop kan vaskes. I kan naturligvis få stofprøver på flere forskellige.

  Priseksempel:

  172 x 50 x 7 50 kg (H) 395,-
  Stof 2 m velour a 198,- 396,-
  eller
  Stof 2 m bomuld a 139,- 278,-
  Syløn alm. 350,-
  Lynlås 20,-

  I alt med velour 1161,-
  I alt med bomuld 1043,-

  I kan sagtens bestille det online og afhente, når bestillingen er klar til afhentning. Vi har en leveringstid på op til 8 uger. Vi vil som skrevet meget gerne sende jer nogle stofprøver; hvilken adresse skal vi sende til?

  God weekend,
  Mvh
  Skumhsuet

Comments are closed.