Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Danskproduceret skum - Oeko-tex

møbelklassiker tilbud

Månedens møbelklassiker og månedens tilbud – spar på madrasser!

Månedens møbelklassiker: Poul Volther daybed (190 x 80 cm)

Hos Skumhuset fører vi originale hynder til en række af de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er fremstillet i danskproduceret skum, fri for skadelige stoffer og i topkvalitet med høj komfort og lang holdbarhed. På Skumhusets systue er vores dygtige syersker eksperter i at sy nye betræk til de klassiske designmøbler i kvalitetstekstiler fra blandt andet Kvadrat. Vi har et kæmpestort udvalg af møbelstof, især har vi et stort udvalg af uld, som klæder mange møbelklassikere fantastisk godt.

Månedens møbelklassiker tilbud: Denne måned kan du spare 10% på en ny madras med betræk til Poul Volthers klassiske daybed fra FDB Møbler. Vælg selv betrækket blandt utallige muligheder, og få en ny madras der passer til netop dig og din stil.

Bestil på hjemmesiden og vælg imellem en lang række betræk ELLER besøg os i butikken på Sindalsvej 45 i Risskov, se og mærk på alle materialerne inden bestilling, og vælg betræk blandt HELE vores kæmpestore udvalg af møbelstof.


Tilbuddet gælder til og med 31. januar 2023.


Bestil din madras til Poul Volther daybed 190 x 80 cm med betræk efter ønske
Bestil din madras til Poul Volther daybed 190 x 80 cm med betræk i Hallingdal 65


Månedens tilbud på webshoppen: HR36 standardmadrasser med eller uden madrasbetræk

Hele januar kan du spare 15% på vores populære standard-sovemadrasser i koldskum HR36. Sovemadrasser i koldskum er komfortable, åndbare, giver en god støtte, og har god elasticitet og bæreevne. Luksusmadrasser i høj kvalitet, som kan holde til mange års brug uden at blive for blødt eller fladt.

Rigtig gode egenskaber ved vores madrasser i koldskum HR36:

  • Formstabile og god bæreevne 
  • Mediumfaste til faste madrasser som de fleste voksne kan sove på. Alt efter behov, kan man for eksempel tilkøbe en af skumhusets blødere topmadrasser.
  • Holdbare og bevarer fastheden i meget lang tid – husk bare at vende og rotere din madras ind imellem, så forlænger du nemlig madrassens holdbarhed.
  • Brandsikre, uden brug af halogenerede brandhæmmende midler.
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på
  • Fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer, alt vores skum har certificeringen Oeko-tex standard 100, og er desuden fremstillet i Danmark.

Tilbuddet gælder kun standardmadrasser på webshoppen og rabatten er gældende til og med 31. januar 2023.


Find din standardmadras!