Skip to main content

Nye hynder til båden.

Bådhynder skibshynder hynder til køjer

Bådhynder

Bådhynder. Det kan godt være at der stadig falder lidt sne hist og pist og at du er nød til at skrabe isen af forruden om morgenen. Men før du får set dig om, er det blevet lyst om morgenen, fuglene synger og båden kalder.

Er det ved at være tid til at skifte hynderne i båden ud med nye skibshynder i koldskum eller Waterlily som ikke lugter af gammelt reb, tjære og rødvin. Så kom ud med dine gamle bådhynder eller dine hjemmelave skabeloner, så finder vi den kvalitet der passer til den kommende jordomrejse, eller bare til den årlige tur til de fynske øhav.

Vi oplever at af de fleste sejlere glemmer, at de har lovet dem selv nye hynder til båden og kommer lige inden de skal stævne ud af havnen. Derfor opfordrer vi jer til at være i god tid, og kom ud og find den rigtige kvalitet skumgummi til køjerne og det rigtige stof inden at sommerferien står for døren.

Vi har ikke selv kapsistet til at sy betrækkene til de nye hynder, men henviser med  glæde til en systue der meget professionel og hvor kvaliteten er i top.

Related News

Er det tid til en ny sofa?

Valg af ny sofa må være svært, med det kæmpe udvalg der er på markedet....

Kæmpe Macarons i økologisk bomuld fra Kvadrat og EcoTex skumgummi

RUM.station har designet disse oversize puder med en diameter på 135 cm, i økologisk bomuld...

Bløde, lækre og stilfulde sengegavle

Endelig er vi klar med vores bud på en Sengegavl til dem der ønsker at...

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

[index]
[index]