Skip to main content
Bådhynder skibshynder hynder til køjer

Nye hynder til båden.

Bådhynder

Bådhynder. Det kan godt være at der stadig falder lidt sne hist og pist og at du er nød til at skrabe isen af forruden om morgenen. Men før du får set dig om, er det blevet lyst om morgenen, fuglene synger og båden kalder.

Er det ved at være tid til at skifte hynderne i båden ud med nye skibshynder i koldskum eller Waterlily som ikke lugter af gammelt reb, tjære og rødvin. Så kom ud med dine gamle bådhynder eller dine hjemmelave skabeloner, så finder vi den kvalitet der passer til den kommende jordomrejse, eller bare til den årlige tur til de fynske øhav.

Vi oplever at af de fleste sejlere glemmer, at de har lovet dem selv nye hynder til båden og kommer lige inden de skal stævne ud af havnen. Derfor opfordrer vi jer til at være i god tid, og kom ud og find den rigtige kvalitet skumgummi til køjerne og det rigtige stof inden at sommerferien står for døren.

Vi har ikke selv kapsistet til at sy betrækkene til de nye hynder, men henviser med  glæde til en systue der meget professionel og hvor kvaliteten er i top.

Related News

Vores udvalg af puder

Skumhuset har et kæmpe udalg af puder. Kvadratiske, runde og aflange. Gå på opdagelse i...

“Wilderness” fra Kvadrat

Et helt vildt og flot tryk fra Kvadrat. Et besynderligt mix af blomster, fugle og...

Wegner Ge290 tilbud på nye hynder

Januar tilbud på hynder til de Danske Møbelklassikere

Skumhuset har et stort udvalg af hynder til de danske møbelklassikere. Hele januar giver vi...

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *