Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Bådhynder skibshynder hynder til køjer

Nye hynder til båden.

Bådhynder

Bådhynder. Det kan godt være at der stadig falder lidt sne hist og pist og at du er nød til at skrabe isen af forruden om morgenen. Men før du får set dig om, er det blevet lyst om morgenen, fuglene synger og båden kalder.

Er det ved at være tid til at skifte hynderne i båden ud med nye skibshynder i koldskum eller Waterlily som ikke lugter af gammelt reb, tjære og rødvin. Så kom ud med dine gamle bådhynder eller dine hjemmelave skabeloner, så finder vi den kvalitet der passer til den kommende jordomrejse, eller bare til den årlige tur til de fynske øhav.

Vi oplever at af de fleste sejlere glemmer, at de har lovet dem selv nye hynder til båden og kommer lige inden de skal stævne ud af havnen. Derfor opfordrer vi jer til at være i god tid, og kom ud og find den rigtige kvalitet skumgummi til køjerne og det rigtige stof inden at sommerferien står for døren.

Vi har ikke selv kapsistet til at sy betrækkene til de nye hynder, men henviser med  glæde til en systue der meget professionel og hvor kvaliteten er i top.

3 comments

 1. Moona Lau Andersen

  Hvad anbefaler i til hynder og seng til båd og hvad er prisen?

 2. Skumhuset Butik

  Hej Moona

  Vi har flere forskellige typer af skum. Det vil være forskelligt hvad vi vil anbefale alt efter hvor meget du skal bruge hynderne og hvilken tykkelse hynderne skal være. Den vi oftest sælger til både er en 10cm tyk koldskum 36. Prisen afhænger af hvilke størrelse hynder du skal bruge og hvor mange smig du skal ha skåret.

  Mvh Tenna

 3. Skumhuset Butik

  Hej Moona

  Vi sælger oftest koldskum 10cm 36kg til både, prisen afhænger af størrelserne og hvor mange smig der skal skæres på hynderne.

  Mvh Tenna

Comments are closed.