Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Nye motiver på vores populære tumlemadrasser!


Vi elsker flotte farver og vilde mønstre

Hos Skumhuset har vi i mange år solgt tumlemadrasser med betræk i alverdens farver, og nu har vi fået endnu flere flotte varianter på hylderne. Madrasserne er alle sammen af super kvalitet i vores gode, faste 50 kg koldskum, som forældrene også kan få glæde af at sidde på når der tumles.

Betræk med mange spændende og farverige motiver i 100 % bomuld. Du kan blandt andet finde “Under vandet”, “Grafisk mønster og vilde dyr” – eller en Tumlemadras med fx papegøjer! Madrasserne har en side med motiv, og en ensfarvet side i en kontrastfarve, så man kan vende den efter humør. Betrækket kan selvfølgelig lynes af og vaskes. 

Tumlemadras i din yndlingsfarve på bestilling 

Hvis du har et helt særligt ønske til en Tumlemadras på specialmål eller i lige netop din yndlingsfarve, kan vi selvfølgelig sagtens hjælpe med det! Der kan være lidt ventetid, men vores produktion og systue laver gerne en madras i lige den størrelse og farve som du ønsker. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om prisen på din unikke Tumlemadras.

Se vores udvalg af tumlemadrasser her. 

Følg med i hvad der sker hos Skumhuset på vores Instagram.

Bedste hilsner
Skumhuset