Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

puffer i læder

Nyt på Skumhuset.dk: Puffer i læder!

Vi er super stolte af vores nye puffer med betræk i den lækre genanvendte læder, Releather Classic

Smukke, enkle puffer i nuancer cognac, valnød og brun, som giver varme og hygge til din stue. Behagelig skammel til fødderne eller en komfortabel ekstra siddeplads i stuen. Læder passer ind i de fleste hjem, og er på samme tid klassisk og moderne.

Alle Skumhusets puffer er som altid fremstillet i en fast specialskum i høj kvalitet, AM28, som både er meget velegnet, og giver skøn komfort, både som fodskammel og som en ekstra siddeplads. Skummet overholder Oeko-tex standard 100 og er fri for skadelig kemi.

Releather er en kraftig genanvendt læder med en meget høj slidstyrke på 100.000 martindale, som betyder at du kan have glæde af din nye læderpuf i mange år. Releather er fremstillet af genanvendte læderrester, og bidrager dermed til at mindske ressourcespild.

Puffer i genanvendt læder fra Skumhusets systue er lige landet på webshoppen og fås i flere størrelser.

Se mere og bestil din puf her!

Vind en lækker puf i genanvendt læder!

Vi trækker lod om en smuk puf i størrelsen Ø50 x 30 cm. Alt hvad du skal gøre er at klikke dig over på vores Instagram og deltage ved at følge Skumhuset, like opslaget og fortælle os hvilken nuance du helst vil vinde – cognac, valnød eller brun. Vores giveaway kører til og med fredag den 7. oktober 2022.

Skynd dig fordi vores instagram og deltag i lodtrækningen!