Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Sidste frist for bestillinger inden jul

Du kan altid orientere dig om den aktuelle forventede ekspeditionstid/produktionstid for et specifikt produkt på skumhuset.dk. På alle varer på webshoppen er der, ovenover varebeskrivelsen, noteret med blå skrift “Sendes indenfor: x uger/dage”. Står der f.eks. Sendes indenfor: 8 uger, sender vi varen senest 8 uger efter din bestilling er modtaget. Du skal altså huske at det er en produktionstid, som ikke inkluderer evt. forsendelse.

Sidste frist inden jul

For bestillinger med den forventede produktionstid 8 uger, er sidste frist for bestilling lørdag d. 4. november 2023, såfremt vi skal kunne garantere at varen når frem inden jul. Bestiller du en vare med 8 ugers produktionstid efter 4. november, kan vi ikke garantere at varen når frem før jul. Det må desuden forventes at bestillinger modtaget efter 4. november kan blive op til 1-2 uger forsinkede, da systuen afholder juleferier.

Varer med 3 ugers forventet produktionstid har sidste frist for bestilling søndag d. 26 november, og varer med 2 ugers forventet produktionstid har sidste frist for bestilling søndag d. 3. december, hvis du skal være sikker på at få varen inden jul. Herefter må der også for denne gruppe varer forventes mindre forsinkelser på både produktionstid og forsendelse, på grund af helligdage og ferielukket i produktionen.

Har du spørgsmål til en specifik vare eller bestillinger og forventede produktionstider generelt, kan du altid kontakte os.

Se mere om produktionstider.