Skip to main content

Skumgummi på mål til enhver specialopgave

Skumhuset tilbyder skumgummi på mål til enhver specialopgave. Vi har egen fabrik, hvor vi udfører opskæring af alle vores skumgummikvaliteter, hvorfor vi kan levere skumgummi efter mål, skabeloner og i særlige former, der opfylder de fleste af dine ønsker. Uanset projektets størrelse forhandler vi skumgummi i metermål, der kan anvendes til stort set alle tænkelige hobbyformål.

Leder du efter skum til madrassen, sengen i sommerhuset, hynden til bænken i køkkenet eller til den nybyggede sofa i karnappen, så kan du finde det her hos os. Vi har et bredt udvalg af flere skumtyper i gode kvaliteter, hvor vi skærer efter dine mål, skabeloner og unikke ønsker. Hos Skumhuset har vi skumgummi til dig, der elsker at lave tingene selv – og endda til fornuftige priser, hvor alle kan være med!

Skumgummi i luksuskvalitet med lang levetid

I vores sortiment af skumgummi, finder du forskellige skumtyper, som hver især har deres fordele alt efter hvad du skal bruge skummet til og i hvilken sammenhæng. Der er nemlig stor forskel på om du skal bruge skumgummi til madrasser og hynder, skum til børnesenge og puslemadrasser eller om du skal bruge skumgummiruller til stolesæder, bænkepuder, hobbybrug og lignende.

Vi forhandler naturligvis skumgummi i luksuskvalitet med lang levetid, hvilket også er grunden til at alt vores koldskum og polyetherskum produceres i Danmark. På den måde kan vi være sikre på at kunne opretholde den høje kvalitet, som Skumhuset står for. Når du køber skumgummi efter mål hos os, er du derfor altid garanteret at få ordentlige skumprodukter, som kan holde i mange år.

OEKO-TEX® skum – en allergivenlig løsning

Vores skum er OEKO-TEX® certificeret, hvilket vil sige, at det er fri for sundhedsskadelige stoffer og samtidig er allergivenligt. Skumgummiet består af åbne celler, hvilket gør at luften nemt kan komme ud af skummet. Hos Skumhuset tilbyder vi derfor flere allergivenlige løsninger, hvis du gerne vil undgå kemiske stoffer, der både kan skade helbredet og miljøet, i dine tekstiler.

Vælg det rigtige skum til dine hynder og puder

Når du skal vælge skum til dine hynder og puder, er der forskellige hårdhedsgrader at tage højde for. Kvaliteten på skumgummi angives i vægtfylde i kg, hvilket betyder at en “36 kg. koldskum” vejer 36 kg. pr. kubikmeter. Hårdheden på skumgummi måles i Newton, hvor en højere vægt giver en længere holdbarhed og en lavere vægt giver en kortere holdbarhed.

Følgende skumtyper lagerføres til hurtig levering:

 • 25 kg hårdhed: 145 Newton – Polyetherskum
 • 30 kg hårdhed: 170 Newton – Polyetherskum
 • 32 kg Hårdhed: 130 Newton – Koldskum
 • 36 kg hårdhed: 150 Newton – Koldskum
 • 50 kg hårdhed: 200 Newton – Koldskum
 • 50 kg hårdhed: 270 Newton – Koldskum

Koldskum 

Koldskum er en skumgummi med stor elasticitet og god komfort. Den er formstabil og brandhæmmende. Vi fører koldskum til både voksne og børn. Vi anbefaler koldskum til sofaen, sengen, stolen, båden og alle de steder, hvor der ønskes en høj sidde- og liggekomfort.

Vi har følgende fastheder af koldskum:

32 kg. koldskum: Vores mest benyttede skumgummi til børn mindre. Blødere kvalitet med god komfort og lang levetid. Vi anbefaler denne kvalitet til sovemadras til børn op til skolealderen.

36 kg. koldskum: Rigtig fin kvalitet til sofahynder og lignende. Den mest solgte kvalitet til madrasser til sengen – velegnet til sovemadras fra tykkelse 9 cm.

50 kg. koldskum “Hvid”: Luksus skumgummi til hynderne i sofaen eller din daybed.

50 kg. koldskum “Blå”: Fin komfort selv i 2 og 3 cm. tykkelse. God til tynde stolesæder og bænkhynder. Meget hård, når vi når op i tykkelser på 7 cm og tykkere.

Polyetherskum 

Polyetherskum er kendetegnet ved høj rivstyrke og vejer betydeligt mindre end koldskum. Vi benytter polyetherskum til ryglæn/rygstøtter, lændepuder, pøller, puffer, og projekter som sengegavle eller en babynest. Uanset om du skal bruge skumgummi til boligen, båden, sommerhuset eller campingvognen, så finder du det hele her hos Skumhuset.

Waterlily skum 

Waterlily er et komfortmateriale af høj kvalitet med gode understøttende egenskaber. Derfor anvendes Waterlily typisk som sovemadras eller i siddemøbler såsom stole, sofaer og bænke. Skumgummikvaliteten er ligeledes miljøvenlig og fremstilles ved at blande to råstoffer; vand og en katalysator, hvor der anvendes en innovativ, men enkel produktionsteknologi til at producere det holdbare komfortmateriale.

Hvad adskiller Waterlily fra andre skumkvaliteter? 

Det der adskiller Waterlily fra andre skumkvaliteter er, at det er en helt ny måde at blande råmaterialerne på. Fremstillingsprocessen bevirker nemlig at materialet opnår en høj komfort, der svarer til de bedste latexkvaliteter på markedet samtidig med at være miljøvenlig og certificeret efter Oeko-Tex® Standard 100.

Produktionen af Waterlily er både renere og mere sikker end andre fremstillingsmetoder, da skummet bliver lavet ved en lavere temperatur og den hurtige hærdning af materialet sikrer, at Waterlily anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen. Waterlilys holdbarhed gør at madrassen vil holde i mange år, hvilket bidrager til et mindre ressourceforbrug.

Waterlily er et varme- og fugtbestandigt materiale, der holder sin facon og har en blød konsistens, som giver en fantastisk støtte. Der findes ingen anden skumkvalitet på markedet som minder om Waterlily, der står for komfort uden kompromis og er det ideelle valg nu og i fremtiden.

Egenskaber ved Waterlily:

 • Blød overflade, formfast indre
 • Høj holdbarhed
 • Konstrueret med henblik på at skade miljøet mindst muligt
 • Brandsikker uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
 • Åndbar, så den ikke føles varm at ligge på
 • Allergivenlig
 • Miljøvenlig

Bestil skumgummi efter mål online hos Skumhuset  

Hos Skumhuset kan du bestille skumgummi efter mål online. Vi har over 50 års erfaring i branchen, så har du brug for vejledning i valg af det rette skum til dit projekt, yderligere information om skabeloner, syninger og ryghynder eller har du spørgsmål til vores brede udvalg af skumgummi, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere i kundeservice.

Ring direkte på telefon +45 86 13 14 77 eller skriv til os på mail@skumhuset.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.
Bestil skumgummi som metervare online

Vi kan skære alt og skærer efter dine mål, skabeloner og ønsker.

Kontakt os nu