Skip to main content

Skumgummi på special mål

I Skumhuset har vi egen opskæring af alle vores skumgummikvaliteter og kan derfor opfylde de fleste af dine ønsker og projekter.
Skum til madrassen til sengen, sommerhuset, hynden til bænken i køkkenet eller til den nybyggede sofa i karnappen.
Vi skærer efter dine mål, skabeloner og ønsker.

Vi skærer skum fra dag til dag, på vores egen fabrik. Vi kan løse en bred vifte specialopgaver.
Kontakt os for at få vejledning i hvilken type skum der bedst opfylder dit behov. 

Luksus kvalitet skum med lang levetid

Alt vores Koldskum og polyetherskum produceres her i Danmark. Så er vi sikre på at kunne opretholde den høje kvalitet Skumhuset står for.

Øko-tex skum - en allergivenlig løsning

Vores skum er Øko-Tex certificeret, hvilket vil sige, at det er fri for sundhedsskadelige stoffer og samtidig er allergivenligt. Skumgummi består af åbne celler, hvilket gør at luften kan komme ud af skummet.

Vælg det rigtige skum til dine hynder og puder

Skumgummi kvalitet angives i vægtfylde i kg, hvilket en “36 kg. koldskum” vejer 36 kg. pr. kubikmeter. Højere vægt er giver længere holdbarhed. Hårdheden på skumgummi måles i Newton.

Følgende skumtyper lagerføres til hurtig levering:
25 kg. hårdhed: 145 Newton
30 kg. hårdhed: 170 Newton
32 kg. hårdhed: 130 Newton
36 kg. hårdhed: 150 Newton
50 kg. hårdhed: 200 Newton
50 kg. hårdhed: 270 Newton

Koldskum

Koldskum er en skumgummi med stor elasticitet og god komfort. Den er formstabil og brandhæmmende. Vi fører koldskum til både voksne og børn. Vi anbefaler koldskum til sofaen, sengen, stolen, båden og alle de steder, hvor der ønskes høj sidde- og liggekomfort ønskes.

Polyetherskum

Polyetherskum er kendetegnet ved høj rivstyrke og vejer betydeligt mindre end koldskum. Vi benytter polyetherskum til ryglæn/rygstøtter, hobbyskum, lændepuder, pøller, puffer og en lang række andre produkter.

Waterlily skum

Hvad er Waterlily?

Waterlily er et nyt komfortmateriale af høj kvalitet. Waterlily er en skumgummikvalitet, som er skabt til at bruge som sovemadras eller i sine møbler. Materialet er også miljøvenligt og meget holdbart. Skumkvaliteten fremstilles ved at blande to råstoffer – vand og en katalysator – der anvendes en innovativ, men enkel produktionsteknologi til at producere en lang række komfortmaterialer med forskellige hårdheder.

Hvad adskiller Waterlily fra andre skumkvaliteter?

Waterlily giver en fantastisk komfort, som svarer til de bedste latex kvaliteter på markedet. Den har en blød konsistens, men giver stadig en fantastisk støtte. Den er varme- og fugtbestandig, og holder sin facon.

Der findes ingen anden skumkvalitet på markedet som minder om Waterlily. Waterlily er en helt ny måde at blande råmaterialerne, hvilket gør den besidder så mange egenskaber og samtidig er miljøvenlig.

Egenskaber:

  • Blød overflade, formfast indre
  • Høj holdbarhed
  • Konstrueret med henblik på at skade miljøet mindst muligt
  • Brandsikker uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
  • Åndbar, så den ikke føles varm at ligge på
  • Allergivenlig

Miljøvenlig

Produktionen af waterlily er renere og mere sikker, da skummet bliver lavet ved en lavere temperatur, og den hurtige hærdning af materialet sikrer, at Waterlily anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen. Waterlilys holdbarhed gør, at madrassen vil holde i mange år, hvilket bidrager til et mindre ressourceforbrug.

Waterlily står for komfort uden kompromis og er det ideelle valg nu og i fremtiden.

Oeko-Tex® Standard 100

Koldskum

Koldskum er en skumgummi med stor elasticitet og god komfort. Den er formstabil og brandhæmmende. Vi fører koldskum til både voksne og børn. Vi anbefaler koldskum til sofaen, sengen, stolen, båden og alle de steder, hvor der ønskes høj sidde- og liggekomfort ønskes.
Få professionel vejledning

Vi kan skære alt og skærer efter dine mål, skabeloner og ønsker.

Kontakt os nu