Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Skumhusets efterårsudsalg starter imorgen!

Så er vi klar til at åbne dørene for efterårsferiens store udsalg! 

Vi har haft rigtig travlt med at rydde op, og har fundet et kæmpestort udvalg af gode rester fra både systuen, lageret og forretningen – luksusvarer til rigtig gode priser, fra 20 kroner pr meter.

Udover alle de nedsatte varer, kører vi 15 % rabat på alle andre hyldevarer i forretningen – alle vores gode standard-metervarer fra både Kvadrat og andre leverandører, puder, puffer, madrasser og diverse skumstykker, som i forvejen er i forretningen.
Vær dog opmærksom på at rabatten IKKE gælder skum på specialmål, som vi skal tilskære!

Vi har desuden her i løbet af ugen været på besøg hos Kvadrat og er kommet hjem med en stor bunke rigtig spændende boligtekstiler fra deres lager – kom og se alle nyhederne og find boligtekstiler i luksuskvalitet!

15% rabat på alle udstillede puffer fra Pink Noise

Vi har et flot udvalg af unikke og farvestrålende puffer fra Pink Noise hængende i butikken, som selvfølgelig er blandt de mange lækre varer, som er en del af udsalget. Kig forbi og se om der lige er den puf du mangler i stuen! Kig forbi Pink Noises webshop.

Kom og gør et kup, og find det helt rigtige til sofaen, bænken, stolene, alkoven, puderne, din daybed eller noget helt andet.

Vi glæder os til at se jer!

Adressen er Sindalsvej 45, 8240 Risskov. Udsalget kører fra imorgen, lørdag den 16. oktober kl. 10, til og med næste lørdag, den 23. oktober, når vi lukker forretningen kl 15. Vores åbningstider er som sædvanlig alle hverdage 9.30 – 17.30 og lørdage 10-15.