Skip to main content

Inspiration til specialdesignede hynder og madrasser

Skumhuset har mere end 50 års erfaring i at levere specialdesignede løsninger til vores kunder, som passer til deres behov og boligindretning. Vi har nemlig vores egen fabrik, hvor vi klarer opskæringen af alle typer skumgummi såsom koldskum, polyetherskum og skum fra Waterlily. Det betyder, at vi kan klare en bred vifte af specialopgaver, hvad end det er hynder, puder eller madrasser til sofaer, senge, daybeds og stole.

Vi skærer skummet efter den skabelon, som du har sendt til os, og ud fra dine præcise mål, så du får det, som du gerne vil have det. Ved at du laver en skabelon, sikrer vi os, at vi får lavet dine ønskede specialløsninger korrekt første gang. Husk også at informere os omkring, hvilken syning du ønsker, og hvis der er en ryghynde, så også hvordan den skal være. Du kan selvfølgelig altid bestille vores standardskumgummi i vores webshop, hvis du opdager, at disse mål passer til din boligindretning.

Nedenunder kan du se et lille udsnit af de opgaver, som vi har været med til at løse for vores kunder – private såvel som erhverv. Der er alt fra pallesofaer og daybedhynder til sengegavle og foldemadrasser, så tjek endelig vores galleri ud og bliv inspireret. Du er mere end velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik i Risskov ved Århus, hvis du ønsker en personlig vejledning.

Klik her: 4 simple trin til at bestille hynder på dine mål