Hynder til de danske møbelklassikere

Skal designerstolen fra Wegner eller Børge Mogensen-sofaen have nye hynder? Trænger skummet til udskiftning, eller vil du bare gerne friske stuen op med en ny farve? Uanset hvad, er du landet det helt rette sted.

Hos Skumhuset fører vi originale hynder til en række af de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er danskproducerede og i topkvalitet, i økotex skum fri for alle skadelige kemikalier, men med høj komfort, bæreevne, og lang levetid. Få glæde af din stol eller sofa i mange år fremover!

Vælg om du ønsker at købe nye skumhynder uden betræk, eller bestille en færdig løsning med betræk blandt de mange forskellige valgmuligheder vi har på webshoppen. Har du særlige ønsker til et betræk du ikke lige kan finde, så kontakt os. Vores syerske hjælper selvfølgelig også gerne, hvis det kun er betrækkene du ønsker at skifte ud.

I udvalget finder du bl.a. hynder til Børge Mogensens tremmesofa, Wegner GE290 og GE370, Farstrup-gyngestolen, Erik Jørgensens tremmesofa J148 og mange flere.

Finder du ikke din møbelklassiker her på siden, så send endelig en mail til mail@skumhuset.dk. Skulle det være et møbel vi ikke fører hynder til som standard, så hjælper vores produktion meget gerne med en løsning.

Show Filters

Viser alle 4 resultater

Køb hynder til danske designklassikere hos Skumhuset

Selvom danske designmøbler er kendte for deres lange levetid, kan du få brug for nye hynder til din stol eller sofa.

Hos Skumhuset fører vi mange originale hynder til danske møbelklassikere. Har du brug for hynder til en tremmesofa fra Erik Jørgensen, gyngestol fra Børge Mogensen eller stol fra Wegner, så dækker vi dig ind.

Til hynderne bruger vi danskproduceret Oeko-Tex® Standard 100 skum i høj kvalitet, som giver dig en god siddekomfort og lang levetid. Hos os kan du både finde hynder uden betræk samt hyndesæt med betræk til flere af møblerne.

Få helt nye betræk på dine hynder

Hos Skumhuset har vi et stort udvalg møbelstof. Vi kan f.eks. varmt anbefale vores tekstiler fra Kvadrat. Kvadrat-tekstiler er meget slidstærke og dermed vil du have glæde af hynderne i mange år fremover, uden at skulle lave et nyt betræk til dem.

Har du ikke selv lyst til at kaste dig ud i at sy betræk, hjælper vores syerske meget gerne. Finder du ikke det netop betræk du ønsker at bestille blandt mulighederne på webshoppen, kontakter du os bare på mail@skumhuset.dk for uforpligtende tilbud og gældende produktionstid.

Skumhuset hjælper dig med at give designklassikerne nyt liv

Når du køber hynder og betræk hos Skumhuset, kan du være sikker på, at de opfylder vores høje standarder for kvalitet og holdbarhed. Skumhuset har mere end 50 års erfaring i at lave hynder, så vi står altid klar til at hjælpe dig med dit køb. Har du spørgsmål til vores udvalg af hynder til danske designermøbler eller vores tekstiler, så  send os en mail til mail@skumhuset.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.