Skip to main content

Boligtekstiler fra Kvadrat

Boligtekstiler fra Kvadrat i bedste kvalitet

Køb luksusboligtekstiler til gode priser – udgåede farver og andensorteringsvarer

Hos Skumhuset har vi et kæmpe udvalg af møbelstof fra Kvadrat i udgåede farver eller 2. sortering. Lækre varer som Hallngdal, Tonus, Steelcut, Molly, Re-wool og mange andre spændende partier af stof vi har været heldige at få fat i.

Vi gør opmærksom på, at mindre vævefejl kan forekomme på 2. sorteringsvarerne.

Hos Skumhuset kan du finde særligt udvalgte varer fra Kvadrat både til det klassiske look og til dem der ønsker spændende vævninger og vilde farver. Vi har noget for enhver smag. På vores hylder er der et kæmpe udvalg af mange forskellige uldstoffer til møbler, men også flere lækre varer i bomuld og kunststof. Alle vores varer er slidstærke og i høj kvalitet – køb velegnet stof til din nye sofa, daybed, alkovemadras, lænestol, entrebænk, legemadras på børneværelset, eller et andet projekt til indretningen her.

Metervarerne her i webshoppen er en lille del af vores store udvalg og vi får hele tiden nye spændende varer hjem. Kontakt os gerne for at bestille stofprøver i en ønsket farve eller et ønsket stof – eller kig forbi vores forretning i Risskov og se Danmarks største udvalg af møbelstof fra Kvadrat.

Prisen på vores metervarer er angivet pr. 25 cm.