Madrasser til tremmesenge

Madrasser til klassiske tremmesenge og børnesenge, Junosengen, Stokke Sleepi og Sebra Kili.

Alle Skumhusets babymadrasser, børnemadrasser og juniormadrasser er lavet af danskproduceret skum under høje kvalitetskrav. Madrasserne er selvfølgelig er Oeko-tex og 100% fri for skadelige stoffer.

Skumtyperne, fasthederne og madrastykkelserne vi anvender er nøje udvalgt for at give dit barn en stabil og behagelig madras med den optimale støtte og komfort – hverken for hård eller for blød. Madrasserne er selvfølgelig åndbare og bliver ikke varme.

↓ Læs mere
Show Filters

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Tremmesengsmadrasser i skum i høj kvalitet

Børn og babyer tilbringer meget tid i sengen, og madrassen er derfor en vigtig del af dit barns trivsel og udvikling. Vi anbefaler koldskum HR32 og Waterlily-skum HR45 til tremmesengsmadrasser og børnemadrasser generelt. Begge kvaliteter er yderst velegnede til børnesenge:

  • Børnemadrasser skal have en fasthed der gør at barnets rygsøjle ligger lige. Børns vægt egner sig rigtig godt til den lidt mere faste komfort man får fra en skummadras i koldskum eller Waterlily-skum, fremfor for eksempel en madras med fjedre.
  • En børnemadras skal være stabil og give god støtte til barnet, uden at blive for hård. Ved at vælge en madras i den rigtige skumtype, opnår du at madrassen hverken er for blød eller for hård.
  • Børnemadrasser skal være fugtabsorberende, da børn afgiver meget fugt gennem ånde og hud når de sover. Vores børnemadrasser i enten koldskum eller Waterlily-skum er, blandt mange andre gode ting, både åndbare og svedtransporterende.
  • Børnemadrasser skal SELVFØLGELIG være fri for alle skadelige kemikalier! Både koldskum HR32 og Waterlily-skum HR45 overholder Oeko-tex standard 100, som stiller meget strenge krav til indholdet af skadelige stoffer. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Madrasserne lever selvfølgelig også op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.
  • Madrasserne er fremstillet i Danmark under strenge kvalitets- og miljøkrav.
  • Høj kvalitet og lang holdbarhed.