Skip to main content

"Outlet" Skumgummi

“Outlet” skumgummi

Hos Skumhuset har vi en stor produktion af skumgummi efter kunders mål. Det giver en masse fraskær og rester. Skumgummi gulnes med tiden grundet sol og ilt, og det gør at det ser brugt og misfarvet ud.
Det kommer jer til glæde, da vil laver et outlet med meget billig skumgummi.

Outlet kategorien består af unikke stykker, det vil sige at der ikke er et lager af samme vare. Når varen er solgt, tages den af shoppen.
Det skumgummi du køber og modtager kan være gult, måske lidt beskidt, men er selvfølgelig ubrugt og kvaliteten fejler ingen ting.
Beskrivelsen på hvert produkt er kort og præcis med mål kvalitet.

Vi skærer ikke i det købte skumgummi for at holde prisen nede, men vi anbefaler senere bearbejdning med enten nedstrygerklinge eller hobbykniv.

Læs venligst kvalitetsbeskrivelsen inden køb, da den købte vare ikke tages retur i katerorien “Outlet”

Kvalitetsbeskrivelse:

25 kg. polyether skum: kun til hobbybrug.

30 kg. polyether skum: Fin til en hynde hvor der ikke stilles de store krav til vægt. Kan også bruges til barnevognen, ryglæn og til den lille bænk i entreen.

32 kg. koldskum: Vores mest benyttede skumgummi til børn. God komfort og lang levetid.

36 kg. koldskum: Fin til sofahynder og lign. Den mest solgte kvalitet til madrasser til sengen. Velegnet til seng fra 9 cm. tykkelse.

50 kg. koldskum “Blå”: Fin komfort selv i 2 og 3 cm. tykkelse. God til stolesæder og bænkhynder. Meget hård, nå vi når op i 7 cm. og op.

50 kg. koldskum “Hvid”: Luksus skumgummi til hynderne i sofaen eller daybed.