Skip to main content

Pallesofa

Pallesofa

Er du også netop hoppet på den bæredygtige trend med en rå pallesofa, og nu mangler du blot at få etableret den rigtige stemning med hynder? Så kan vi hos Skumhuset hjælpe dig videre! Hos os kan du nemlig få et godt udvalg af skumhynder til din pallesofa i høj kvalitet og til gode priser. En pallesofa er først hyggelig, når den er blød og behagelig at sidde i, og netop denne komfort får du med vores skumhynder. Vores systue kan som en ekstra service sy betrækket til dine hynder i det stof, du ønsker.

Vi har hos Skumhuset pallehynder af forskellige former, så du kan skabe den pallesofa, der passer til målene på dine Europapaller. Vi har både separate hynder og hyndesæt, alt efter hvad du foretrækker. Du kan desuden få hyndesæt beregnet til højre og venstre hjørne i din pallesofa – så du kan få en komfortabel hyggekrog.

Få pallehynder til din pallesofa hos Skumhuset

Du kan få pallehynder hos os af 25-30 kg. polyetherskum, som er en fast skum, der bliver blødere ved brug. Derudover tilbyder vi også pallehynder af 36 kg. koldskum, som er velegnet til en pallesofa, der bruges dagligt – og med denne skum er du sikret lang levetid. Vi har også koldskum i form af madrasser på vores hjemmeside, som er perfekte til at sove på til hverdag.

Alle vores pallehynder er desuden certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer, når du slapper af i din pallesofa. Ønsker du længere mål på din pallehynde, end dem, vi tilbyder på vores hjemmeside, så er du velkommen til at kontakte os for pris og leveringstid på disse mål.

Med pallehynder er du kommet langt med at gøre din pallesofa hyggelig og komfortabel – men ingen sofa uden puder. Hos Skumhuset kan du få et solidt udvalg af pyntepuder til at give din pallesofa mere komfort samt et hyggeligt udtryk. Hvis du ønsker puder i en bestemt farve eller stof, er der ligeledes rig mulighed for at få det hos os. Her kan du bl.a. finde bløde tekstiler af høj kvalitet som fløjl, uld og hør.

Vi hos Skumhuset står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvilken pallehynde, du skal vælge til din pallesofa, og hvilke mål den skal have? Så hjælper vi hos Skumhuset dig gerne. Vi har 50-års erfaring og er specialister på området, så vi kan sikre dig, at du vil blive vejledt på bedste vis. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, på telefonnummeret +45 86 13 14 77 eller via mail på mail@skumhuset.dk. Når du skriver til os, kan du med fordel oplyse os om, hvad det gældende produkt skal bruges til, og hvilke mål produktet har. Vi vil bestræbe os på at hjælpe dig hurtigst muligt inden for to arbejdsdage.