Pallesofa

Pallesofa

Er du også hoppet på den bæredygtige trend med en rå pallesofa? Mangler du blot at få etableret den rigtige stemning med hynder? Så kan Skumhuset hjælpe dig videre! Hos os kan du få et godt udvalg af skumhynder til din pallesofa i høj kvalitet og til gode priser.

En pallesofa er først hyggelig, når den er blød og behagelig at sidde i. Netop denne komfort får du med vores skumhynder. Vores lille, lokale systue kan sy betrækket til dine hynder i det stof, du ønsker.

Vi har både enkelte hynder og hyndesæt, alt efter hvad du foretrækker. Få hyndesæt beregnet til højre og venstre hjørne i din pallesofa – så du kan få en komfortabel hyggekrog.

Er det en udendørs pallesofa, kan du vælge en hynde i 35 kg polyetherskum, som er en fast skum, der bliver blødere ved brug. Er det en pallesofa du skal bruge i din dagligstue anbefaler vi pallehynder af 36 kg koldskum, som er yderst velegnet som sofahynder og har en lang levetid, også selvom du bruger sofaen dagligt.

Alle vores pallehynder er certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du ikke skal bekymre dig om gift og skadelige stoffer.

Ønsker du hynder med andre mål, så kontakt os endelig på mail@skumhuset.dk for uforpligtende tilbud og leveringstid – eller bestil online her: Skum på mål.

Show Filters

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Skumhuset er klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, hvilken pallehynde, du skal vælge til din pallesofa – eller har du en specialbygget pallesofa med andre mål? Så hjælper vi dig meget gerne her hos Skumhuset. Vi har 50-års erfaring og er specialister på området, så vi kan sikre dig, at du vil blive vejledt på bedste vis. Kontakt os på mail@skumhuset.dk, så finder vi den bedste løsning til dit projekt.