Skip to main content

Ryghynder

Ryghynder

Hos Skumhuset.dk forhandler vi skum til ethvert projekt – hvad enten det er en ny skummadras til din seng, sofa eller hynder af forskellig slags. Derfor har vi naturligvis også et godt udvalg af ryghynder i forskellige former og i polyetherskum, som har en fast kvalitet og lang levetid, så du kan nyde godt af dine hynder i mange år.

Vores ryghynder i polyetherskum fås i forskellige dybder, højder og former, så vi har en ryghynde, der helt sikkert passer til dit projekt. Hvis du ønsker din ryghynde i et andet mål end den, vi forhandler her på siden, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Skumhynder til senge, sofaer og loungeområder

I en sofa, en seng, et loungeområde eller på tumleområdet på børneværelset eller i institutioner er ryghynder uundværlige. En ryghynde gør det nemlig muligt at læne sig tilbage på den bløde madras og slappe af. Vores ryghynder i polyetherskum egner sig især godt til hobbyprojekter, da de fås til en god pris, så du kan eksperimentere uden at tænke på økonomien.

Her på siden forhandler vi skrå ryghynder og ryghynder formet som halve cylindere. De fås alle i forskellige højder og dybder, så det er bare op til dig at vurdere, hvilke der vil passe bedst til dit projekt. Den laveste skrå ryghynde hos os er 35 cm høj, mens den højeste er 45 cm. Hynderne fås desuden i dybderne 5/15 cm, 10/20 cm og 15/25 cm.

Vores ryghynder formet som halve cylindere er 20 cm høje og 10 cm dybe og kan med fordel hænges op med læderremme i et loungeområde for et moderne, råt look. Alle ryghynderne er desuden certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du trygt kan investere i hynder hos os uden at bekymre dig om skadelig kemi.

Vi har skum til dit projekt

Foruden ryghynder i polyetherskum kan du få en lang række andet skum hos os til forskellige formål. Vi forhandler skumgummiruller i koldskum og polyetherskum i standardmål, skum til madrasser og hynder samt hynder til de Danske Møbelklassikere. Vi har skum i høj kvalitet til ethvert projekt.

Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af skum, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 86 13 14 77 eller skriv til vores mail mail@skumhuset.dk. Vi bestræber os altid på at svare på henvendelser inden for 2 hverdage. Vi har 50 års erfaring i branchen og er specialister på området, så du kan få kyndig vejledning hos os.