Skip to main content

Skum standardmål

Skumgummiruller

Hvad enten du mangler skumgummiruller til hobbyprojektet eller til virksomheden, kan du være sikker på at finde alt, du har brug for, her hos Skumhuset. Vi har et bredt udvalg af skumgummiruller og skumruller i polyetherskum og koldskum i forskellige bredder og længder, så du kan finde de mål, du er på udkig efter.

Gå på opdagelse i vores udvalg og se, hvilken skumgummirulle der passer bedst til dit projekt. Hvis vi ikke har lige præcis de mål, du skal bruge, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med skum i specialmål.

Skumgummiruller og skumruller i standardmål

Her på siden har vi skumgummiruller til både gør-det-selv-projekter og til møbler i f.eks. virksomheder. Vores polyetherskum er især egnet til hobbyprojekter. Skummet har bløde fibre, som bliver blødere med tiden. Du kan få 25 kg. polyetherskum i forskellige mål, nemlig 0,5 cm, 1 cm, 2 cm, 3 cm og 5 cm i dybden, så du er godt dækket ind. Vi har også skumruller af polyetherskum på 40 kg, hvis du er i gang med et større projekt.

Du kan også få skumgummiruller af koldskum her på siden, som er i et mere fast materiale end polyetherskum. Koldskums fibre er presset sammen for at skabe mere hårdhed i skummet, hvilket giver en lang levetid. Koldskum er især velegnet til hynder og madrasser, og det fås i målene 0,5 cm, 1 cm, 2 cm, 3 cm og 5 cm i dybden her på siden. Se også vores koldskum, der er velegnet som hynder til bænke. Alle vores skumgummiruller er desuden certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du slipper for at bekymre dig om skadelige stoffer.

Skumhuset har alt til dit projekt!

Med skumgummiruller følger naturligvis også boligtekstiler, som du kan iklæde dit skum. Vi har bl.a. tekstiler i form af havehynde-/udendørsstof, som passer perfekt til dit skum, hvis det skal bruges udenfor. Husk at du også kan få smukke og bløde tekstiler i høj kvalitet hos os som velour, uld og hør til f.eks. pyntepuder, som kan pryde din sofa, stol eller seng.

Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af skumgummiruller, vil vi hos Skumhuset meget gerne hjælpe dig. Vi har 50 års erfaring og er specialister på området, så du kan være helt sikker på at få kyndig vejledning hos os. Du kan kontakte os på tlf. +45 86 13 14 77 eller via vores mail mail@skumhuset.dk. Vi vil bestræbe os på at hjælpe dig hurtigt muligt inden for 2 arbejdsdage.