Skumruller/skumplader - standardmål

Her finder du vores udvalg af ruller/plader af polyetherskum og koldskum i forskellige størrelser. Find den bredde, tykkelse og kvalitet som passer bedst til dit projekt.

Skumruller / skumplader i standardmål

Her på siden har vi skum til både indretningsprojekter som hynder, sengegavle, polstring af stolesæder og ryglæn, hobbyprojekter, og skum der kan bruges til professionel møbelpolstring.

Vores polyetherskum er især egnet til hobbyprojekter. Skummet har bløde fibre, som bliver blødere med tiden. Rullerne i koldskum er et mere fast materiale end polyetherskummet.  Koldskums fibre er presset sammen for at skabe mere hårdhed i skummet, hvilket giver en lang levetid. Koldskum er især velegnet til hynder og madrasser, og de størrelser du finder her er ideelle til bænke og stolesæder, hvor man ønsker en tyndere hynde.

Alle vores skumruller er certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du slipper for at bekymre dig om skadelige stoffer.

Show Filters

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Er der andet vi kan hjælpe med?

Måske mangler du også stof til betrækket på dine stole, din sengegavl eller din bænkhynde? Så har Skumhuset et kæmpe udvalg af boligtekstiler, som du kan kigge på.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af skumruller, vil vi hos Skumhuset meget gerne hjælpe dig. Vi har 50 års erfaring og er specialister på området, så du kan være helt sikker på at få kyndig vejledning hos os.  Kontakt os på tlf. 86131477 eller skriv til mail@skumhuset.dk.