Udeliv

Udeliv. Skab et hyggeligt udemiljø med Skumhusets udendørshynder og udendørstekstiler. Nye hynder, madrasser og ryghynder til behagelige siddepladser og hyggekroge, så du er klar til udelivet.

Her finder du madrasser i standardstørrelser eller på specialmål til dine havemøbler, loungeområder, solsenge, havebænke og andre hyggekroge i haven eller på altanen. Find madrassen til dit shelter eller en udendørsseng, til pallesofaen, eller bestil en hynde til dine specialbyggede havebænk med skæve mål. Skumhuset har løsningen til lige netop dit havehyndeprojekt.

Sy selv et betræk i et af vores vandafvisende, lysægte og slidstærke udendørstekstiler, og du har en indbydende og behagelig krog, hvor du kan nyde udelivet. Udendørsstof i høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder og find det perfekte stof til dine nye udendørshynder.

Show Filters

Viser alle 31 resultater

Show Filters

Viser alle 31 resultater

Polyetherskum 35 kg i 9, 10, 11 eller 12 cm er perfekt til sheltermadras, havesofa, udendørsseng, solseng, loungeområde eller en anden hyggekrog udenfor. Kvaliteten er let og fast, men bliver blødere med brug. Polyetherskum 35 kg har lettere ved at komme af med fugt end for eksempel koldskum, perfekt ude i det danske sommervejr.