Skip to main content

Waterlily skumgummi

Waterlily skum

Waterlily står for komfort uden kompromis og er det ideelle valg nu og i fremtiden.

Hvad er Waterlily? Waterlily er et nyt komfortmateriale af høj kvalitet. Waterlily er en skumgummikvalitet, som er skabt til at bruge som sovemadras eller i sine møbler. Materialet er også miljøvenligt og meget holdbart. Skumkvaliteten fremstilles ved at blande to råstoffer – vand og en katalysator – der anvendes en innovativ, men enkel produktionsteknologi til at producere en lang række komfortmaterialer med forskellige hårdheder.

Hvad adskiller Waterlily fra andre skumkvaliteter? Waterlily giver en fantastisk komfort, som svarer til de bedste latex kvaliteter på markedet. Den har en blød konsistens, men giver stadig en fantastisk støtte. Den er varme- og fugtbestandig, og holder sin facon. Der findes ingen anden skumkvalitet på markedet som minder om Waterlily. Waterlily er en helt ny måde at blande råmaterialerne, hvilket gør den besidder så mange egenskaber og samtidig er miljøvenlig.

En allergivenlig madras: Blød overflade og formfast indre med høj holdbarhed og åndbar, så den ikke føles varm at ligge på.

Vælg en klima og miljøvenlig madras: Produktionen af waterlily er renere og mere sikker og konstrueret med henblik på at skade miljøet mindst muligt samtidig brandsikker uden brug af halogenerede brandhæmmende midler og overholder Oeko-Tex® Standard 100. Skummet bliver lavet ved en lavere temperatur, og den hurtige hærdning af materialet sikrer, at Waterlily anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen. Waterlilys holdbarhed gør, at madrassen vil holde i mange år, hvilket bidrager til et mindre ressourceforbrug.