Babymadras 100 x 45 x 5 32 kg
Barnevognsmadras 100 x 45 x 4 cm – koldskum HR32

Barnevognsmadras 100 x 45 x 4 cm – koldskum HR32

118,00DKK

Barnevognsmadras / babymadras

100 x 45 x 4 cm og fremstillet i Oeko-tex certificeret koldskum med optimal støtte og fasthed til små børn.

Se alle babymadrasser.

↓ Læs mere
2-5 hverdage
1
2
3

Barnevognsmadras i koldskum HR32. Babymadras perfekt til madrassen i din barnevogn. Kan selvfølgelig også anvendes i vugge eller lignende.

Fremstillet i koldskum HR32, som i tykkelsen 4-5 cm er helt ideel til babymadras. Madrassen har en fasthed og stabilitet som giver optimal støtte for de mindste.

Størrelse: 100 x 45 x 4 cm.

Vores koldskum HR32 er Oeko-tex certificeret og fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav. Det betyder at skumtypen er garanteret fri for alle skadelige stoffer, så du trygt kan lade dit baby sove på madrassen.

Åndbar og fugtabsorberende, så madrassen ikke er for varm at sove på.

Leveres uden betræk. Pak evt. madrassen ind i et ekstra lagen for at beskytte skummet.

Har du brug for at skære madrassen lidt til, kan du nemt skære med f.eks. en hobbykniv, køkkenkniv eller nedstrygerklinge. Skum kan også klippes til med en stor saks. Bemærk at det slider på saks/skæreredskaber at arbejde i skum. Vi anbefaler at du tegner en streg der skal skæres efter og derefter skærer så lange strøg som muligt, for at få det reneste snit.

Vi skærer selvfølgelig gerne til efter både mål og skabeloner. Bestil nemt madrasser på mål lige her eller send os en mail med din forespørgsel.

Yderligere information

Vægt 2 kg