Babymadras 100 x 45 x 5 32 kg
Babymadras 100 x 45 x 5 cm – Waterlilyskum HR45

Babymadras 100 x 45 x 5 cm – Waterlilyskum HR45

138,00DKK

Babymadras – til f.eks. din vugge, lift, barnevogn eller bedside crib.

100 x 45 x 5 cm og fremstillet i Oeko-tex certificeret og miljøvenlig Waterlilyskum med optimal støtte og fasthed til små børn.

Se alle babymadrasser.

↓ Læs mere
2-5 hverdage
1
2
3

Babymadras til vugge, lift, barnevogn, bedside crib eller anden soveplads til din baby.

Fremstillet i Waterlilyskum HR45, som i tykkelsen 4-5 cm er helt ideel til babymadras. Madrassen har ligesom vores madras i koldskum HR32 en fasthed og stabilitet som giver optimal støtte for de mindste.

Størrelse: 100 x 45 x 5 cm.

Waterlilyskum er udviklet som et renere og mere miljøvenligt produkt end f.eks. koldskum. Desuden er materialet særligt åndbart og varmeafledende, samt mere varme- og fugtbestandigt end koldskumsmadrasser.

Vores Waterlilyskum HR45 er Oeko-tex certificeret og fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav. Det betyder at skumtypen er garanteret fri for alle skadelige stoffer, så du trygt kan lade dit baby sove på madrassen.

Leveres uden betræk. Waterlilyskum er lidt mere porøst i overfladen end koldskum og andre skumtyper, og vi anbefaler at du bruger f.eks. et ekstra lagen om madrassen, hvis du ikke syr et betræk til den.

Har du brug for at skære madrassen lidt til, kan du nemt skære med f.eks. en hobbykniv, køkkenkniv eller nedstrygerklinge. Skum kan også klippes til med en stor saks. Bemærk at det slider på saks/skæreredskaber at arbejde i skum. Vi anbefaler at du tegner en streg der skal skæres efter og derefter skærer så lange strøg som muligt, for at få det reneste snit.

Vi skærer selvfølgelig gerne til efter både mål og skabeloner. Bestil nemt madrasser på mål lige her eller send os en mail med din forespørgsel.

Yderligere information

Vægt 3 kg