Hallingdal 65 fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 103
448,00DKK pr. meter Tilføj til kurv

Hallingdal 65 fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 103

448,00DKK pr. meter

Hallingdal designet af Nanna Ditzel for Kvadrat i 1965

Farve 103. 2. sortering. OBS på gennemgående fejl.

2-5 hverdage
Din pris
1
2
3

Hallingdal 65-103 fra Kvadrat

Klassisk uld til møbler.

Farve nr. 103

Hallingdal fra Kvadrat er fantastisk møbelstof med en enormt høj slidstyrke, yderst velegnet til møbelpolstring og betræk til alkovemadrassen, stolesæder, bænkhynder eller din sofa! Møbelstof i uld af den bedste slags, designet af Nanna Ditzel for danske Kvadrat.

Hallingdal 65 er lavet af uld og viskose, som komplementerer hinanden utrolig godt: Ulden giver fremragende holdbarhed og fleksibilitet, mens viskosen tilføjer klarhed og dybde til farven. Begge materialer indfarves før de spindes, hvilket fremhæver stoffets rige tekstur.

Fantastisk holdbarhed, meget høj slidstyrke og lysægthed. Perfekt til alle slags hynder og møbelpolstring.

Stoffet er et begrænset parti i 2. sortering. OBS! Der er en gennemgående vævefejl med en tykkere tråd. Se billeder. Der er taget højde for fejlen i prissætningen.

Der tages forbehold for at varer i begrænsede parti kan blive udsolgt. Du er altid velkommen til at kontakte os angående lagerstatus, hvis du ønsker at bestille mange meter.

70% ny uld, 30% viskose

Bredde: ca. 130 cm

Slidstyrke: 100.000 Martindale

Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Hallingdal 65

Hvis du skal bestille mange meter, kan det være en godt ide, at få tilsendt en stofprøve inden bestilling, så du er sikker på farven er den helt rigtige. Kontakt os for at bestille stofprøver.

Yderligere information

Vægt 1.1 kg