Sovemadras i Waterlilyskum HR52/120N – tykkelse 12 cm – størrelse 200 x 140 cm
1.668,00DKK Tilføj til kurv

Sovemadras i Waterlilyskum HR52/120N – tykkelse 12 cm – størrelse 200 x 140 cm

1.668,00DKK

Madras i Waterlilyskum HR52/120N.

Længde 200 cm, tykkelse 12 cm, bredde 140 cm.

Blød til medium-fast madras.

Bemærk at dette produkt leveres med en fragtmand. Læs mere her. 

↓ Læs mere
2-5 hverdage
1
2
3

Skøn sovemadras i Waterlilyskum HR52/120N.

Tykkelse: 12 cm.

Længde: 200 cm.

Bredde: 140 cm.

Søger du en blød Waterlilymadras med en bredde på 120 cm eller mindre kan den findes her.

Waterlily HR52/120N er en lækker skumkvalitet som kan bruges som sovemadras til dig der ønsker at ligge blødt. Denne Waterlily-skum opleves typisk blød at ligge på i forhold til de fleste skummadrasser, men giver stadig en god støtte, og holder sin fasthed i mange år.

Waterlily er særligt åndbart og mere varmeafledende, så den ikke føles varm at ligge på, på grund af dens uens cellestruktur, som gør at luften lettere kan passere igennem madrassen.

God bæreevne og fantastisk støtte. Affjedrende og behagelig komfort. Skumtypen er mere trykaflastende end traditionel koldskum, fordi den føles blødere på overfladen. Opleves som en blød til medium-fast madras at ligge på.

Fokus på miljøvenlighed. Renere produktion end andre skumtyper, og råvarer som kan genanvendes.

Kvaliteten kan holde i mange år. For at få mest mulig levetid ud af din Waterlily-madras, anbefaler vi at du vender og roterer madrassen jævnligt samt giver madrassen luft. Sovemadrasser i skum har godt af at ligge på et ventileret underlag, som f.eks. lameller.

OBS. Vær opmærksom på at Waterlilyskum er porøst i overfladen. Læg betræk eller lagen på madrassen inden brug, for at undgå revner og andre skader på madrassen. Køb evt. vores Waterlily-madras med bambusbetræk.

Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Naturligt brandsikker uden brug af bromerede flammehæmmere. Fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav.

Yderligere information

Vægt 20 kg