Madras til børneseng/juniorseng i koldskum HR32 – 12 cm – standardstørrelser

798,00DKK1.128,00DKK

Madras i koldskum HR32. Luksusmadras, perfekt til børnesengen eller juniorsengen.

Længde 200 cm, tykkelse 12 cm. Vælg mellem flere bredder.

Tykkelsen er velegnet til større børn, samt teenagere og voksne der foretrækker en lidt blødere madras.

↓ Læs mere
2-5 hverdage
Ryd
1
2
3

Madras til børneseng eller juniorseng i koldskum HR32. Skøn madraskvalitet, som giver støtte, stabilitet og god liggekomfort. Yderst velegnet til børnesengen, køjesengen eller juniorsengen, men også som madras til f.eks. en hyggekrog på børneværelset.

HR32 i denne tykkelse kan også sagtens anvendes af voksne som foretrækker en blødere madras end f.eks. HR36. Denne madrastykkelse opleves typisk som en blødere-medium fast madras.

Længde: 200 cm. Tykkelse: 12 cm. Vælg mellem flere bredder.

  • God støtte og fasthed til større børn
  • Kan bruges af større teenagere og voksne, som foretrækker en blødere liggekomfort
  • Madras med lang levetid
  • Materialet er åndbart og opleves ikke særligt varmt for barnet
  • Naturligt brandhæmmende
  • Oeko-Tex® Standard 100 og produceret i Danmark

Skummet er Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, og garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Naturligt brandsikker uden brug af bromerede flammehæmmere. Fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav.

Madrassen har en lang levetid og kan sagtens soves på hver eneste dag. Bemærk at madrasser i koldskum har rigtig godt at blive vendt og roteret jævnligt, for at fordele de områder der belastes ved brug. Vi anbefaler at man vender og roterer sin madras ca. hver 3. måned – så bevarer madrassen sin fasthed længere.

Skummadrasser har godt af at ligge på et ventileret underlag, som lameller eller en plade med huller. Sørg for at din madras får lidt luft ind imellem, f.eks. når man alligevel skifter sengetøj. Vi anbefaler desuden altid at du bruger et lagen eller betræk omkring din skummadras for at beskytte den.

Yderligere information

Vægt 5-8 kg
Størrelse 200 × 70 × 12 cm
Bredde

, , ,