Madras til børneseng i koldskum HR32 – 7 cm – standardstørrelser

468,00DKK648,00DKK

Madras i koldskum HR32 – rigtig god komfort til de mindste

Længde 200 cm, tykkelse 7 cm. Vælg mellem flere bredder.

Tykkelsen er velegnet som børnemadras, f.eks. til dit lille barns første store seng.

↓ Læs mere
2-5 hverdage
Ryd
1
2
3

Madras til børneseng i koldskum HR32. Skøn madraskvalitet, som giver støtte, stabilitet og god liggekomfort til mindre børn.

Længde: 200 cm. Tykkelse: 7 cm. Vælg mellem flere bredder.

Denne madrastykkelse er velegnet som madrassen til den første store seng til dit barn. HR32 er vores blødeste koldskum, men stadig en fast madrastype. Optimal støtte til mindre børn, hvor den hverken bliver for blød eller for hård at ligge på.

  • Optimal støtte og ideel fasthed til mindre børn
  • Madras med lang levetid
  • Materialet er åndbart og opleves ikke særligt varmt for barnet
  • Naturligt brandhæmmende
  • Oeko-Tex® Standard 100 og produceret i Danmark

Skummet er Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, og garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Naturligt brandsikker uden brug af bromerede flammehæmmere. Fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav.

Madrassen har en lang levetid og kan sagtens soves på hver eneste dag. Bemærk at madrasser i koldskum har rigtig godt at blive vendt og roteret jævnligt, for at fordele de områder der belastes ved brug. Vi anbefaler at man vender og roterer sin madras ca. hver 3. måned – så bevarer madrassen sin fasthed længere.

Skummadrasser har godt af at ligge på et ventileret underlag, som lameller eller en plade med huller. Sørg for at din madras får lidt luft ind imellem, f.eks. når man alligevel skifter sengetøj. Vi anbefaler desuden altid at du bruger et lagen eller betræk omkring din skummadras for at beskytte den.

Yderligere information

Vægt 3-5 kg
Størrelse 200 × 70 × 7 cm
Bredde

, , ,