noise møbelstof fv. 562
Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 562
448,00DKK pr. meter Tilføj til kurv

Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 562

448,00DKK pr. meter

Noise fra Kvadrat

448 kr. pr. meter

Normalpris 1775,- pr. meter

Stoffet sælges i enheder af 25 cm.

Møbelstof i uld.

2-5 hverdage
Din pris
1
2
3

Noise fra Kvadrat – farve 562

Noise – Møbelstof fra Kvadrat

Møbelstof i højeste kvalitet, blandt andet yderst velegnet til en madras til din daybed, hynde til din entrebænk eller polstring af spisestuestolene. Stoffet er en udgået vare fra Kvadrat og er derfor et begrænset parti som vi ikke får mere af. Normalpris ved bestilling hos Kvadrat 1775,- pr. meter.

Farve:

Bredde: ca 140 cm

Struktur: grov

Materiale: 96% uld, 4% nylon

Slidstyrke: 30.000 Martindale

Vedligeholdelse: skal renses. Kan tørres over med en fugtig klud for at fjerne mindre pletter samt almindeligt støv/snavs.

Noise fra Kvadrat er en dekorativ uld i meget høj kvalitet og med en fin slidstyrke, som er fuldt tilstrækkelig til brug i private hjem. Stoffet er groft i vævningen, vævet af flere farver garn, hvilket giver et dekorativt udtryk med klare referencer til tekstiler på de gamle danske møbelklassikere.

Møbelstoffet Noise fra Kvadrat er velegnet til en lang række indretningsprojekter, puffer, puder, lænestole, spisestuestole, hynder og daybeds.

Farver kan se meget forskellige ud på to forskellige skærme. Vi anbefaler altid, at du får tilsendt en stofprøve, inden du bestiller mange meter, så du er sikker på at du får den farve du ønsker.

Yderligere information

Vægt 1.1 kg