Pallemadras 120 x 80 x 9 cm til din udendørs pallesofa – med betræk efter dit ønske (Pris afhænger af stofvalg)

1.295,00DKK

max. 10 uger

Bestil nemt en udendørs pallemadras 120 x 80 x 9 cm med lige det betræk du ønsker!

Vælg det stof du ønsker til betrækket. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par stofprøver.  

Se prisen med det samme, og bestil din nye pallemadras!

OBS! Vælger du et mønstret/stribet stof som betræk, vil stribernes/mønsterets retning ofte afhænge af syningen du vælger. Kontakt os for at spørge til specifikke betræk.

↓ Læs mere

Vælg betræk

Cecilie
100% akryl / dralon. Vaskbart ved 40 grader. Skønt stof til havehynderne. Oeko-tex og slidstærkt. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge stribernes retning! Se stoffet her.
Cecilie - blå/hvide striber
Cecilie - lys grå
Cecilie - mørk grå
Cecilie - mørkeblå
Cecilie - mørkeblå/hvide striber
Cecilie - røde/hvide striber
Cecilie - sort
Cecilie - sorte/hvide striber
Udendørsstof med print
Dralon med print til udendørshynder/havehynder. 100% akryl /dralon. Maskinvask på 30 grader. Nemt at tørre af. Oeko-tex standard 100. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge mønsterets retning! Se stoffet her.
Dekorativ dralon - blå papegøjer og tukaner
Dekorativ dralon - blomster og blade
Dekorativ dralon - blomster på lys baggrund
Dekorativ dralon - grønne blade
Udendørsstof - diverse
Udendørstekstiler egnede til havehynder. Diverse kunstmaterialer med god slidstyrke og lysægthed. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge stribernes retning! Se Dralon - orange her - Se havehyndestof med striber her - Se Patio her.
Dralon - orange
Havehyndestof i polyester - blå/natur striber
Havehyndestof i polyester - grå/rosa striber
Havehyndestof i polyester - rosa striber
Patio farve 170
Patio farve 650
Patio farve 760
Memory fra Kvadrat
Slidstærkt møbelstof med meget høj lysægthed, egnet til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 60 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Memory fra Kvadrat - lys brun/grøn
Memory fra Kvadrat - sort/mørk blå
Pacific Outdoor
90% polyester, 10% polyethen. Vaskbart ved 40 grader. Slidstærkt, vandtæt og lysægte udendørsstof til havehynder. Se stoffet her.
Pacific Outdoor - aqua
Pacific Outdoor - lys grå
Pacific Outdoor - mellemgrå
Pacific Outdoor - mørk grå
Pacific Outdoor - safirblå
Pacific Outdoor - sandfarvet
Plot fra Kvadrat
Slidstærkt og hurtigttørrende tekstil med høj lysægthed til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 30 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Plot fra Kvadrat - neonpink
Plot fra Kvadrat farve 443
Primus fra Kvadrat
Slidstærkt og vandafvisende tekstil med høj lysægthed til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 60 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Primus - army/grå
Primus - brændt orange
Primus - mørk brændt orange
Primus - varm gul
Primus farve 610
Revive fra Kvadrat
Slidstærkt og udendørsegnet møbelstof i 100% genanvendt polyester. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Vaskbart ved 60 grader. Se stoffet her.
Revive farve 183
Revive farve 223
Revive farve 383
Revive farve 423
Revive farve 433
Revive farve 453
Revive farve 663
Revive farve 773
Revive farve 923

1.295,00DKK

Pallemadrasser til oase på byen tag.
Pallemadras 120 x 80 x 9 cm til din udendørs pallesofa – med betræk efter dit ønske (Pris afhænger af stofvalg)
1.295,00DKK Tilføj til kurv
Hynde til din udendørs pallesofa med betræk efter dit ønske

Skal du lave en hyggelig siddeplads i haven med en sofa bygget af paller? Her kan du bestille hynder til europaller i størrelsen 120 x 80 x 9 cm med et stort udvalg af udendørsegnede betræk. Vælg dit favoritbetræk og tryk bestil – så er du et skridt tættere på en fin ny hyggekrog i haven!

Har du i stedet brug for hynder på specialmål til din havebænk, pallesofa eller anden siddeplads kan du bestille udendørshynder på mål med betræk efter dit ønske lige her.

Skum til din udendørs pallesofa

Madrassen til din udendørs pallesofa laves i kvaliteten RP30 / 170 Newton, som er en fast og let kvalitet, som bliver blødere med brug. Kvaliteten egner sig til udendørshynder, da den er mere holdbar overfor fugt end vores andre skumtyper. RP30 er desuden Oeko-tex og fri for alle skadelige kemikalier.

Pas godt på din pallemadras og hav glæde af den i længere tid

Skumhynder holder deres fasthed markant længere, hvis man vender og roterer hynderne med jævne mellemrum – så kan du have glæde af din nye pallemadras i længere tid.

Det anbefales at tage pallemadrassen ind i tørvejr ved meget regn.

Danskproduceret kvalitetsprodukt lavet specielt til dig

Din nye pallemadras sys på bestilling af en af vores egne syersker på Skumhusets fabrik i Risskov. Når din pallemadras er færdig får du selvfølgelig straks besked, og den afsendes eller kan afhentes i butikken i Risskov.

Vær opmærksom på at der ikke er returret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst at det ikke er muligt at bestille pallemadrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en hynde, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

Der placeres en lynlås på en af de lange sider (120 cm) af madrassen.

Vælg det rigtige betræk

Find det betræk der passer bedst til dig! Alle stoftyper du kan vælge her, er fremstillet til at kunne tåle sollys, fugt og slid, og er holdbare og nemme at rengøre.

Vær opmærksom på betrækkene aldrig kan blive 100% vandtætte da der kan komme fugt ind ved syninger og lynlås! Det anbefales at tage hynderne ind hvis det regner meget.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil stofprøver, hvis du er i tvivl.

Pas godt på dine hynder – vedligeholdelse og rengøring

Vi anbefaler at madrasser og hynder vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så skummet bevarer sin fasthed og komfort i længere tid. Betrækket er ens på begge sider, så madrassen netop er vendbar.

Har dine hynder ligget ude i regnen kan det være en fordel at tage betrækkene af skummet og lade det tørre helt.

Hold betrækket på din madras rent. Betræk kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand for at fjerne støv og snavs, eller vaskes/sendes til rens efter behov.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk