puf i uld
Puf i møbeluld “Rotterdam” – rosa
998,00DKK2.748,00DKK Vælg en mulighed

Puf i møbeluld “Rotterdam” – rosa

998,00DKK2.748,00DKK

Puf i en blød og lækker uld i luksuskvalitet. Perfekt lille ekstramøbel, som løfter din indretning og indbyder til at læne sig tilbage og slappe af. Dansk håndværk og materialer i meget høj kvalitet.

Vælg mellem flere størrelser.

14 dage
Ryd
1
2
3

Puffen er det perfekte lille ekstramøbel.

Betræk i “Rotterdam”, blød møbeluld i fantastiske støvede, melerede farver. Blød og behagelig uld, perfekt til blandt andet puffer.

Smuk og klassisk puf med et moderne og eksklusivt udtryk, der vil være perfekt i stuen, i entreen, i soveværelset, eller din yndlings-hyggekrog.

Kerne i fast og let specialskum, som er meget velegnet til en behagelig fodskammel, men også som en ekstra siddeplads, da skummet har en fantastisk siddekomfort og lang holdbarhed.

Stoffet er let at tørre over med en fugtig klud og har en ekstremt høj slidstyrke, så din puf holder sig pæn i mange år.

Se hele vores udvalg af spændende puffer her. Eller tag et kig på vores spændende og unikke puffer hos Pink Noise.

Specifikationer

Materiale, betræk: møbeluld, 75% uld, 25% polyester

Farve: rosa

Kerne af fast specialskum, AM28

Vedligeholdelse: betrækket kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand eller efter behov lynes af og sendes til rensning.

Kvalitetsprodukt fra vores egen, lokale systue

Når du bestiller varen, syr vores dygtige syerske på systuen i Risskov din nye puf hurtigst muligt, hvorefter den afsendes eller du kan hente den i Skumhusets butik. Din puf er altså helt ny når du får den i hænderne.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse N/A