puf velour
Puf i velour – påfuglemotiv
898,00DKK1.348,00DKK Vælg en mulighed

Puf i velour – påfuglemotiv

898,00DKK1.348,00DKK

Puf med påfuglemotiv. Perfekt lille ekstramøbel med skøn komfort som fodskammel eller siddeplads, sæt den f.eks. i yndlings-hyggekrogen på børneværelset. Dansk håndværk og materialer i meget høj kvalitet.

Vælg mellem flere størrelser.

↓ Læs mere
Ryd
1
2
3

Puf med betræk i mønstret velour med fantastisk motiv med påfugle.

Dansk håndværk og materialer i meget høj kvalitet.

Skøn, dekorativ og meget farverig puf, som passer lige ind i entreen, pigeværelset eller til at give stuen det lille ekstra møbel.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet som fodskammel og som en komfortabel ekstra siddeplads, både for børn og voksne.

Vi forsøger at få det mest spændende motiv med på toppen af puffen, men størrelsen kan have indflydelse på udtrykket. Puffen på billederne har en diameter på 60 cm.

Specifikationer

Materiale, betræk: velour, 100% polyester

Kerne i fast specialskum, AM28

Vedligeholdelse: betrækket kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand, eller efter behov lynes af og sendes til rensning.

Kvalitetsprodukt fra vores egen, lokale systue

Produktionstid: op til 14 dage.

Når der står at varen er på lager, er det ensbetydende med at vi har materialerne hjemme til den. Vi producerer ikke til lager, men når du bestiller den, syr vores dygtige syerske på systuen i Risskov din nye puf inden for 14 dage, hvorefter den afsendes eller du kan hente den i Skumhusets butik. Din puf er altså helt ny når du får den i hænderne.

Se hele vores udvalg af spændende puffer her.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Puf størrelse

Ø40 x 40 cm., Ø50 x 30 cm., Ø50 x 40 cm., Ø60 x 30 cm, Ø60 x 40 cm.