Puf med grafisk mønster med striber og buer
898,00DKK1.348,00DKK Vælg en mulighed

Puf med grafisk mønster med striber og buer

898,00DKK1.348,00DKK

Fantastisk lille ekstramøbel som lyser op med sine lyse nuancer og grafiske udtryk.

Skumkerne med god siddekomfort og lang holdbarhed.

↓ Læs mere
14 dage
Ryd
1
2
3

Puf med grafisk mønster i lyse farver

Skøn puf med grafisk motiv med buer og striber – det lille ekstra pift til stuen, entreen eller børneværelset. Dekorativ og hyggelig puf som lyser op med sin smukke lyse farvesammensætning.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet til fodskammel og en ekstra siddeplads. God siddekomfort og lang holdbarhed på skummet.

Slidstærkt stof, som er let at holde og kan vaskes ved 30 grader. Betrækket kan tages af via en lynlås i bunden. Perfekt hvis i er en børnefamilie der ønsker et ekstramøbel i hyggekrogen.

Hos Skumhuset elsker vi puffer, og synes de kan bruges alle steder, hvor man vil have plads til en ekstra gæst, læne sig tilbage og slappe af, eller bare have et sted at stille bakken med kaffekrusene. Få lidt farve ind i indretningen med en af vores spændende puffer her: Puffer.

Specifikationer

Materiale, betræk: bomuld/polyester

Kerne i fast specialskum, AM28

Vedligeholdelse: betrækket kan efter behov lynes af og vaskes ved 30 grader

Farve: gul, blå, grøn og neutrale nuancer

Kvalitetsprodukt fra vores egen, lokale systue

Når der står at varen er på lager, er det ensbetydende med at vi har materialerne hjemme til den. Vi producerer ikke til lager, men når du bestiller den, syr vores dygtige syerske på systuen i Risskov din nye puf hurtigst muligt, hvorefter den afsendes eller du kan hente den i Skumhusets butik. Din puf er altså helt ny når du får den i hænderne.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A