Puf med sommerfugle
Puf med sommerfugle
898,00DKK1.348,00DKK Vælg størrelse/farve

Puf med sommerfugle

898,00DKK1.348,00DKK

Puf med betræk.

Fantastisk lille ekstramøbel som lyser op med sine klare blå og orange nuancer.

Skumkerne med god siddekomfort og lang holdbarhed.

Ryd
1
2
3

Puf med sommerfugle på blå baggrund

Skøn puf med sommerligt motiv af sommerfugle og blomster på en klar blå baggrund – perfekt til for eksempel udestuen eller pigeværelset. Eller sæt den i entreen som en kreativt plads til at tage skoene på! Dekorativ og hyggelig puf som virkelig vil lyse op i indretningen.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet til fodskammel og som en ekstra siddeplads. God siddekomfort og lang holdbarhed på skummet.

Slidstærkt stof, som er let at holde rent og kan vaskes ved 30 grader. Betrækket kan tages af via en lynlås i bunden. Perfekt hvis i er en børnefamilie der ønsker et ekstramøbel i hyggekrogen.

 

Hos Skumhuset elsker vi puffer, og synes de kan bruges alle steder, hvor man vil have plads til en ekstra gæst, læne sig tilbage og slappe af, eller bare have et sted at stille bakken med kaffekrusene. Få lidt farve ind i indretningen med en af vores spændende puffer her: Puffer.

 

Leveringstid

Puf med sommerfugle sys af en af vores dygtige syersker på vores lille, lokale systue i Risskov. Puffen sys når vi modtager bestillingen, og der kan derfor være en produktionstid på op til 14 dage på denne vare.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A