Puf med tern i klare farver
Puf med tern i klare farver
898,00DKK1.348,00DKK Vælg størrelse/farve

Puf med tern i klare farver

898,00DKK1.348,00DKK

Puf med ternet betræk.

Fantastisk lille ekstramøbel som lyser op med sine klare farver.

Skumkerne med god siddekomfort og lang holdbarhed.

Ryd
1
2
3

Puf med tern i klare farver

Skøn puf med betræk i mange klare farver – perfekt til for eksempel udestuen, børneværelset eller som en behagelig fodskammel eller ekstra plads i stuen hos de farveglade. Dekorativ og farvestrålende puf som virkelig vil lyse op i indretningen.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet til fodskammel og som en ekstra siddeplads. God siddekomfort og lang holdbarhed på skummet.

Slidstærkt stof, som er let at holde rent og kan vaskes ved 30 grader. Betrækket kan tages af via en lynlås i bunden. Perfekt hvis i er en børnefamilie der ønsker et ekstramøbel i hyggekrogen.

 

Hos Skumhuset elsker vi puffer, og synes de kan bruges alle steder, hvor man vil have plads til en ekstra gæst, læne sig tilbage og slappe af, eller bare have et sted at stille bakken med kaffekrusene. Få lidt farve ind i indretningen med en af vores spændende puffer her: Puffer.

 

Leveringstid

Puf med tern i klare farver sys af en af vores dygtige syersker på vores lille, lokale systue i Risskov. Puffen sys når vi modtager bestillingen, og der kan derfor være en produktionstid på op til 14 dage på denne vare.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A