Skumpuder til børneværelset – tumlebane

Skumpuder til børneværelset – tumlebane

498,00DKK

Pakke med runde skumpuder i forskellige størrelser – lav en forhindringsbane eller motorikbane, brug dem til en skumlegeplads eller en hyggelig krog med siddepladser, eller byg noget! Kun fantasien sætter grænser.

Danskproduceret, Oeko-Tex certificeret skum, fri for skadelige stoffer.

2 på lager

2-5 hverdage
1
2
3

Skumpuder til børneværelset – tumlebane

Skumpuder til børneværelset i danskproduceret, Oeko-Tex certificeret skum, fri for skadelige stoffer.

Pakke med runde skumpuder i forskellige størrelser – lav en forhindringsbane eller motorikbane, brug dem til en skumlegeplads eller en hyggelig krog med siddepladser, eller byg noget! Kun fantasien sætter grænser. Kom ned på gulvet og leg med børnene på en blød og kreativ legeplads som udvikler barnets motorik og fantasi.

Skummet leveres uden betræk – en oplagt mulighed for at være kreativ og sy selv i lige netop dine (eller dine børns) yndslingsfarver! Se for eksempel vores udvalg af lækre vaskbare metervarer til børneværelset: Børnestof

Sy selv betræk og sæt farver på dit projekt!

Vi anbefaler at man ikke bruger skummet til leg uden betræk, da der f.eks. er en risiko for at man kan komme til at rykke små stykker af skummets kanter.

Materialet er danskproduceret skum i høj kvalitet. Naturligvis Oeko-Tex certificeret og fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer.

Skumpuderne er rester fra vores produktion af puffer i forskellige størrelser og sælges derfor til en rigtig god pris. De kan være en anelse gulnet af sollys og ilt men det betyder ingenting for kvaliteten af skummet.

Normalpris ved bestilling i forretning 620,-

Sættet består af 6 stykker skum:

2 stk Ø40 x 10 cm

2 stk Ø50 x 10 cm

2 stk Ø60 x 10 cm

Yderligere information

Vægt 4 kg