Skumhynder til Wegner GE290 lænestol med betræk i uld "Vidar" farvenummer 772 fra Kvadrat
Færdigsyet hyndesæt til Wegner GE290 – Betræk i Vidar Fv. 772
3.113,00DKK 2.598,00DKK Tilføj til kurv
Tilbud

Færdigsyet hyndesæt til Wegner GE290 – Betræk i Vidar Fv. 772

2.598,00DKK

-17%

Færdigsyet hyndesæt til Wegner GE290

Hyndesæt til Wegners klassiske lænestol GE290 med aftageligt betræk i et lækkert møbelstof.

Sættet er allerede syet og er klar til at blive pakket og sendt hjem til sin nye ejer. Spar penge og tid ved at bestille et færdigsyet hyndesæt.

↓ Læs mere

1 på lager

2-5 hverdage
1
2
3

Færdigsyet hyndesæt til Wegner GE290

Hyndesæt til Wegners klassiske lænestol GE290 med aftageligt betræk i et lækkert uldmøbelstof. Sættet er allerede syet og er klar til at blive pakket og sendt hjem til sin nye ejer. Spar penge og tid ved at bestille et færdigsyet hyndesæt. Skumhynderne består af danskproduceret skum i høj kvalitet, med god komfort og meget lang holdbarhed. Hynderne er fremstillet i en kerne af koldskum med et lag hypersoftskum udenom for ekstra komfort og afrunding af hynderne. Sættet består af sædehynde og ryghynde. Hyndesættet er betrukket i et skønt møbelstof fra Kvadrat i fantastisk kvalitet.
Skum
Sæde: HR50. Ryg: HR38.
Betræk
Betræk: Vidar – Fv. 772 Materiale: 94% uld, 6% nylon. Betrækket tåler ikke maskinvask, men kan pletrenses ved behov. Det har en høj slidstyrke, så betrækkene kan holde til mange års brug. OEKO-TEX® godkendte materialer. Se vores udvalg af færdigsyet hynder her.
Normalpris for hynden: 3113,-         – Spar 15% Færdigsyede hynder på tilbud er et engangstilbud på hynder som kan være fejlbestilt af kunder, syet i forkerte mål, syet som demo-model til butikken, syet i reststof, eller som fotomodel til vores hjemmeside. Der kan forefindes fejl og mangler, men det vil altid være specificeret i teksten og på billederne af produktet. Prisen er sat herefter.

Yderligere information

Vægt 5 kg