Skip to main content

Topmadras i Waterlily – 3 cm

350,00DKK875,00DKK

Topmadras i waterlilyskum – tykkelse 3 cm.

Trykaflastende topmadras i luksuskvalitet.

 

Vær opmærksom på at dette produkt først skæres ud når du bestiller det, og altså ikke er et lagerført produkt i butikken.

 

Se yderligere information længere nede på siden.

Clear selection
Varenummer (SKU): wl-topmadras3cm Kategori:

Beskrivelse

Topmadras i Waterlily – tykkelse 3 cm – luksus topmadras.

Vælg størrelse i menuen.

 

Mangler du en god topmadras med medium hårdhed i en lækker trykaflastende skum, har vi denne topmadras i 3 cm tykkelse. Den er velegnet til hverdagsbrug, men kan også sagtens bruges hvis du trænger til at ligge ekstra godt i eksempelvis campingvognen eller sommerhuset.

 

Waterlilyskum er en skumtype med trykaflastende egenskaber. Den har en blødere overflade en vores koldskum, som gør at den opleves blødere at ligge på, selvom skumkvaliteten har en god bæreevne.

Madrassen har en medium hårdhed – den føles en anelse hårdere i starten, da alt skum mister en del af sin hårdhed i brug. Man kan forvente at denne waterlily vil miste ca. 10% af sin hårdhed i brug med årene. Skummet er dog formfast og retter sig ud, så den får ikke liggemærker i brug.

Waterlilyskum er en mere miljøvenlig skumkvalitet og den er naturligvis øko-tex certificeret.

Waterlilyskum er opbygget med en meget uens cellestruktur. Dette gør madrassen særligt åndbar, da luften derfor lettere kan passere i madrassen. Du vil ikke føle at madrassen er varm at ligge på.

 

Oeko-Tex® Standard 100.

 

Ønskes en topmadras i special mål er det ikke noget problem. Kontakt os på 86131477 eller mail@skumhuset.dk for uforpligtende tilbud.

 

I denne topmadras har du en rigtig god luksusmadras du kan bruge i mange, mange år frem.

Måske kan du lide...