Hverdagsmadrasser til voksne på dine specialmål – bambusbetræk/vælg selv skumtype (Pris afhænger af valg)

2.699,00DKK

7 uger

Bestil nemt din madras på de mål du ønsker.

Kerne i Oeko-tex skum og betræk af bambusfibre. Produceret på lille dansk systue.

Indtast længde, bredde og tykkelse, vælg en skumtype og se prisen med det samme.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

quilt
Hverdagsmadrasser til voksne på dine specialmål – bambusbetræk/vælg selv skumtype (Pris afhænger af valg)
2.699,00DKK Tilføj til kurv

2.699,00DKK

Hverdagsmadrasser med bambusbetræk til voksne – på dine specialmål

Bestil nemt din nye hverdagsmadras i lige de mål du ønsker. Vælg mellem tre skumtyper, hybridskum HY35,  koldskum HR36 og Waterlilyskum HR45. Har du brug for en madras på mål der ikke svarer til en standardstørrelse, kan du nemt bestille det her. Indtast længde, bredde og tykkelse, vælg en skumtype og se prisen med det samme.

Skumhusets hverdagsmadrasser holder til mange nætters god søvn. Madrasserne er fremstillet i Danmark med en kerne af dansk, Oeko-Tex-certificeret skum, garanteret fri for skadelige stoffer og et blødt, quiltet betræk af bambusfibre, som sikrer ekstra åndbarhed.

Hos Skumhuset skærer vi på præcis de mål du ønsker, og syr betræk der passer perfekt dertil. Hele produktionen foregår i samme hus i Risskov ved Aarhus, hvor vores lille team af erfarne medarbejdere arbejder sammen for at sikre det bedst mulige resultat. Når din madras er færdig kan den sendes til dig – eller du kan afhente den gratis i butikken, som findes i samme hus som produktionen!

Skum til hverdagsmadrasser i høj kvalitet

Vi anbefaler skumtyperne koldskum hybrid HY35, Waterlily HR45, samt koldskum HR36 til hverdagsmadrasser til voksne. Alle skumtyperne er velegnede som sovemadrasser til voksne i tykkelser fra ca. 9 til ca. 15 cm, og føles fastere jo tykkere madrassen bliver.

Hybridskum er især velegnet til dig der ønsker en lidt mere omfavnende madras, som ikke bliver for fast at sove på. Aflaster og støtter bedre end koldskum. Bedste holdbarhed som sovemadras.

Koldskum HR36 er perfekt til dig, der godt kan lide at ligge på en fast madras, som ikke former sig om kroppen. God åndbarhed, god støtte og bæreevne, og generelt rigtig god holdbarhed.

Waterlily er mere trykaflastende end koldskum, da overfladen føles blødere. Særligt åndbar og varmeafledende, samt udviklet med fokus på miljøvenlighed.

Du kan læse mere om skumtyperne her.

Alle madrastyper er fremstillet af Oeko-tex certificeret skum, fremstillet i Danmark. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder nogen skadelige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Madrasserne lever selvfølgelig også op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Vores egen systue i Risskov syr betrækket til madrassen i præcis de mål du bestiller.

Betrækket er hvidt og fremstillet af bambusfibre med polyesterfyld. Betrækket sikrer ekstra åndbarhed og bambusfibrene gør det fugtabsorberende og bakteriehæmmende. Vi syr en lang lynlås i betrækket så du nemt kan tage det af – betrækket tåler op til 60 grader i vaskemaskinen.

Vedligeholdelse af din hverdagsmadras

Vi anbefaler at du støvsuger din madras hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv.

Vend og roter din madras jævnligt. Især koldskum holder bedst hvis belastningen af madrassen er dynamisk, altså man ikke ligger præcis det samme sted altid, men bruger hele madrassen. Ved at vende og rotere din skummadras – f.eks. hver 3 måned – sikrer du at madrassens hårdhedstab bliver mindre, og at du kan have glæde af din madras markant længere. Roterer gerne i begge retninger så hovedende bliver til fodende og op bliver til ned.

Skummadrasser har desuden bedst af at ligge på et ventileret underlag, f.eks. lameller eller en plade med huller i.

Anden information

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en madras, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Konfigurator: Kvalitet

Hybridskum HY35/130N (Oeko-tex), Koldskum HR36/150N (Oeko-tex), Waterlilyskum HR45/145N (Oeko-tex)