Skip to main content

Waterlily topmadras 5 cm

320,00DKK820,00DKK

Topmadras i waterlily koldskum 5 cm.

Trykaflastende topmadras.

Vær opmærksom på at dette produkt først skæres ud når du bestiller det, og altså ikke er et lagerført produkt i butikken.

Clear selection
Yderligere Information
Vægt45 kg
Størrelse200 × 3 cm
Bredde

, , , ,

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Waterlily topmadras

Topmadras i 5 cm.

Waterlily koldskum, er en koldskum med tryk aflastende egenskaber. Waterlily koldskum er en miljøvenlig skumkvalitet og den er tilmed øko-tex certificeret.

Madrassen er i 5 cm tykkelse for ekstra komfort. Luksus topmadras.

Mangler du en god topmadras med medium hårdhed i en lækker trykaflastende skum, har vi denne topmadras i 5 cm tykkelse. Den er velegnet til hverdagsbrug, men kan også sagtens bruges hvis du trænger til at ligge ekstra godt i eksempelvis campingvognen eller sommerhuset.

Vælg mellem størrelserne 200 x 70, 200 x 90, 200 x 120, 200 x 140 og 200 x 180.

Vi skærer madrasserne ud efter ønske, og vi kan derfor sagtens lave en topmadras efter dine ønsker.

Waterlily koldskum er opbygget med en meget uens cellestruktur. Dette gør madrassen særligt åndbar, da luften derfor lettere kan passere i madrassen. Du vil ikke føle at madrassen er varm at ligge på.

Oeko-Tex® Standard 100

Ønskes en topmadras i special mål er det ingen problem. Kontakt os venligst på 86131477 eller skumhuset@gmail.com

Vi arbejder med tre forskellige skumkvaliteter, koldskum, polyetherskum og granulatskum. Inde for hver skumtype er der forkskellige hårdheder, hvilket gør at vi kan lave hynder, madrasser mm efter præcis dit ønske.

Denne topmadras hører uden kategorien koldskum, det der gør denne topmadras special, er at den er i waterlily skum. Normalvis føles en koldskum fast at ligge på, men waterlily koldskum former sig mere efter ens krop.

Madrassen har en medium hårdhed, madrassen føles en anelse hårdere i starten, da alt skum mister en del af sin hårdhed i brug, man kan forvente at denne waterlily koldskum vil miste ca. 10% af sin hårdhed i brug. Koldskum har dog den egenskab at det er formfast, hvilket gør at skummadrassen retter sig ud, så den får ikke liggemærker i brug.

I denne topmadras har du en god luksus madras du kan bruge i mange, mange år frem.