Skip to main content

Vinterferien i Skumhuset

Så er vi allerede nået til vinterferien igen! En uge, som er oplagt til at fordybe sig i spændende, kreative projekter. Skal børneværelset have en ny puf? Skal du sy en ny hynde til entrebænken? Skal den gamle lænestol endelig have et nyt betræk? Vores butik på Sindalsvej er fyldt med lækre materialer til dine gør-det-selv-projekter, og du kan som altid finde et stort blandet udvalg af alt fra eksklusive partier af flotte uldvarer fra Kvadrat, til praktiske, vaskbare kunststoffer, samt skum i mange forskellige størrelser og kvaliteter.

Vi har netop fået en masse nye fantastiske tekstiler hjem fra Kvadrat og andre leverandører. Blandt de spændende varer du nu kan finde på vores hylder, er “Pulsar” – de flotteste stribede uldvarer til møbler, nye vilde mønstre i velour som passer godt ind i indretningen af pigeværelset (se udvalget her) og en lækker, blød ny fløjl, helt perfekt til for eksempel puder eller gardiner. Se flere af vores nyheder her.

Hele uge 7 – fra og med lørdag den 8. februar og til og med lørdag den 15. februar – er der 15 % rabat* på alle materialer på hylderne i butikken så du kan komme godt i gang. Så kom forbi og find det helt rigtige stof og skum til dit næste gør-det-selv-projekt!

*Rabatten gælder kun ved fysiske køb i vores forretning på Sindalsvej og kun lagerførte hyldevarer, dvs. ikke hvis du skal have tilskåret et stykke skum på specialmål, eller andre bestillingsvarer.

Vi glæder os til at se dig på Sindalsvej i uge 7!

Related News

Sengerande i skumgummi

Sengerand i 30 kg. polyetherskum 360x30x3 cm. 168 kr. uden betræk og 360x30x5 cm. 220...

hynde på mål

Specialfremstillet inventar og møbler i indretningen

Vi ser en tendens til at der tænkes specialfremstillet møbler og inventar ind i nybygning...

Lørdags spot

Som noget nyt i Skumhuset har vi hver lørdag et særligt tilbud i vores forretning....