Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

2. Sortering fra Kvadrat

Hos Skumhuset tilbyder vi et stort udvalg af tekstiler. Heriblandt møbelstoffer og boligtekstiler i 2. sortering fra Kvadrat. Fantastiske varer til markant lavere priser end 1. sortering.

Store besparelser

Vi har et stort udvalg af Kvadrattekstiler i 2. sortering, hvor der er mange penge at spare ift. 1. sorteringspriserne.
Foreksempel Coda fra Kvadrat, som er et klassisk og kraftigt møbeluld, koster i 1. sortering 2.250 kroner per meter. I vores 2. sorteringsudvalg koster den kun 448 kroner per meter. Det er en besparelse på over 80%!

Mindre fejl

Når du køber varer i 2. sortering fra Kvadrat hos os, så betyder det at der kan forekomme mindre vævefejl, indfarvningsfejl eller breddeforskelle. Vi gør så vidt muligt opmærksom på de fejl hver rulle har, men fejlene er taget højde for i udsalgspriserne. Vi prøver ved indkøb af 2. sorteringstekstiler, at gå udenom varer som er 2. sortering pga. en dårligere slidstyrke eller lysægthed, så generelt kan du regne med, at det er varer i meget høj kvalitet vi har på hylderne.

Ved bestilling af syordrer i 2. sorteringstektiler, tager vores systue mest muligt hensyn til eventuelle fejl på stoffet. 

Begrænset lager

2. sorteringstekstiler er et begrænset varelager, og vi kan aldrig garantere at vi får mere af stoffet hjem. Vi beder jer derfor tage forbehold for udsolgte varer, og købe den mængde I skal bruge – for der kan måske ikke skaffes mere hjem til senere brug.

Find varer som er velegnede til dine stole, din daybed, alkovemadrassen, køkkenbænken, puffer, puder eller andre spændende møbler og indretningsprojekter i vores 2. sortering fra Kvadrat.

Udgåede varer

Udover 2. sorteringstekstiler, så opkøber vi også udgåede varer fra Kvadrat som ofte kommer hjem i 1. sortering, men som vi har mulighed for at sælge til 2. sorteringspriser! Udforsk vores udvalg af udgåede varer fra Kvadrat.