Hynder til de danske møbelklassikere

Hynder til de danske møbelklassikere. Trænger designerstolen fra Wegner eller Børge Mogensen-sofaen til en udskiftning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Skumhuset fører vi originale hynder til en række af de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er danskproducerede og i topkvalitet. Få glæde af din stol eller sofa i mange år fremover.

I udvalget finder du bl.a. hynder til Børge Mogensens tremmesofa, Wegner GE 240 og 290, Farstrup-gyngestolen, Erik Jørgensens tremmesofa J148 og mange flere. Så er du på udkig efter en ny hynde til møblet derhjemme, så gå på opdagelse i vores store sortiment herunder.

Show Filters

Viser alle 27 resultater

Viser alle 27 resultater

Køb hynder til danske designklassikere hos Skumhuset

Selvom danske designmøbler er kendte for deres lange levetid, kan det ske, at hynderne i møblet ikke kan holde i lige så lang tid. Derfor kan der være behov for en udskiftning af hynder, så du igen kan sidde godt.

Hos Skumhuset lagerfører vi mange originale hynder til danske møbelklassikere. Har du brug for hynder til en tremmesofa fra Erik Jørgensen, gyngestol fra Børge Mogensen eller stol fra Wegner, så dækker vi dig ind.

Til hynderne bruger vi danskproduceret Oeko-Tex® Standard 100 skum i høj kvalitet, som giver dig en god siddekomfort og lang levetid. Hos os kan du både finde hynder uden betræk samt hyndesæt med betræk til flere af møblerne.

Få helt nye betræk på dine hynder

Hos Skumhuset har vi et stort udvalg møbelstof. Vi kan f.eks. varmt anbefale vores tekstiler fra Kvadrat. Kvadrat-tekstiler er meget slidstærke og dermed vil du have glæde af hynderne i mange år fremover, uden at skulle lave et nyt betræk til dem.

Har du ikke selv lyst til at kaste dig ud i at sy betræk, kan vores systue hjælpe dig med det. Du kontakter os bare på mail@skumhuset.dk for et uforpligtende tilbud og gældende produktionstid.

Skumhuset hjælper dig med at give designklassikerne nyt liv

Når du køber hynder og betræk hos Skumhuset, kan du være sikker på, at de opfylder vores høje standarder for kvalitet og holdbarhed. Skumhuset har mere end 50 års erfaring i at lave hynder, så vi står altid klar til at hjælpe dig med dit køb. Har du spørgsmål til vores udvalg af hynder til danske designermøbler eller vores tekstiler, så  send os en mail til mail@skumhuset.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.