Puslepude på mål – vælg mellem tre farver (Pris varierer efter størrelse)

850,00DKK

Få en puslepude på præcis det mål, der passer hos dig. Fremstillet i materialer uden skadelig kemi. Vandtæt og hygiejnisk betræk som både kan tørres af og vaskes ved op til 90 grader. Indtast dine mål, og vælg mellem blåt, hvidt eller gråt betræk. Prisen beregnes ud fra dine mål.

Produktionstid: op til 14 dage.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

puslepude
Puslepude på mål – vælg mellem tre farver (Pris varierer efter størrelse)

Symetode

Almindelig syning
Puslehyndestof
Vandtæt betræk, med en glat overflade, som er let at tørre over og holde ren.
Blå
Hvid
Lys grå

850,00DKK

Afsendes indenfor 8 uger
  • Puslepude på dine mål

Bestil en puslepude i lige den størrelse du mangler til netop din pusleplads. Få en puslehynde der hverken er for stor eller for lille, men passer perfekt i størrelsen. Vi laver puslepuder med vandtæt og vaskbart betræk, som er let at holde rent, på lige præcis dine ønskede mål.

Puslepuden laves i en god skumkvalitet med perfekt støtte til de små, og uden skadelige stoffer. Få en kvalitetshynde i gode materialer, hvor baby ligger godt.

  • Ingen skadelig kemi

Puslehynden er fremstillet i dansk produceret Oeko-tex certificeret skum, garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer, og med et praktisk, vandtæt betræk, også Oeko-tex certificeret, som nemt kan vaskes af og holdes rent.

Betrækket på puslehynden kan lynes af og vaskes ved op til 90 grader.

  • Fremstillet i Danmark

Din nye puslepude på mål bliver lavet lokalt i Danmark, på Skumhusets egen fabrik og systue ved Aarhus, så vi er sikre på at kunne stå inde for det bedste resultat. Skummet skæres til på dine mål og vores dygtige syerske syr betrækket hurtigst muligt inden for 14 dage, hvorefter puden sendes afsted til dig, eller du kan hente den i Skumhusets butik.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Filter: Betræk

Med betræk