Skip to main content

Outletskum

Outlet skumgummi
Hos Skumhuset har vi en stor produktion af skumgummi efter kunders mål. Det giver en masse fraskær og rester. Skumgummi gulnes med tiden når det udsættes for sollys og ilt, og det gør at det ser brugt og misfarvet ud. Det kommer jer til glæde her, i vores outlet med forskellige rester af skumgummi til en rigtig god pris!

Outlet kategorien består af unikke stykker, det vil sige at der ikke er et lager af samme vare. Når varen er solgt, tages den af shoppen.
Det skumgummi du køber og modtager kan være gult, måske lidt beskidt, men er selvfølgelig ubrugt og kvaliteten fejler ingen ting.

For at holde prisen nede kan vi ikke tilbyde at skære i det købte skumgummi, men man kan sagtens selv skære det til med enten en nedstrygerklinge eller en hobbykniv.

Læs venligst varens beskrivelse inden køb, da den købte vare ikke tages retur i kategorien Outlet

Kvalitetsbeskrivelse:
25 kg. polyether skum: kun til hobbybrug.

30 kg. polyether skum: Fin til en hynde hvor der ikke stilles de store krav til vægt. Kan for eksempel bruges til barnevognen, ryglæn og til den lille bænk i entreen.

32 kg. koldskum: Vores mest benyttede skumgummi til børn. God komfort og lang levetid.

36 kg. koldskum: Rigtig fin til sofahynder og lign. Den mest solgte kvalitet til madrasser til sengen. Velegnet til seng fra 9 cm. tykkelse.

50 kg. koldskum “Blå”: Fin komfort selv i 2 og 3 cm. tykkelse. God til stolesæder og bænkhynder. Meget hård, nå vi når op i 7 cm. og op.

50 kg. koldskum “Hvid”: Luksus skumgummi til hynderne i sofaen eller daybed.