Hynder på mål – Betræk i genanvendt læder – Vælg farve (Pris afhænger af valg)
3.495,00kr. Tilføj til kurv

Hynder på mål – Betræk i genanvendt læder – Vælg farve (Pris afhænger af valg)

3.495,00kr.

7 uger

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

Bænkhynde med betræk i genanvendt læder

1. Vælg skumkvalitet/fasthed (læs mere længere nede på siden). 

2. Indtast de mål du ønsker hynden skal være. 

3. Vælg den syning du foretrækker (se evt. mere her).  

4. Vælg farve. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par stofprøver.  

→ Se prisen med det samme, og bestil din nye bænkhynde, lavet netop til din bænk!

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

 

Ønsker du en bænkhynde i andet betræk, klik her.

↓ Læs mere

Angiv mål

Angiv dine mål


Vælg skumkvalitet


Vælg symetode

Almindelig syning
Syning med belægning

Vælg betræk

Releather Classic
63% genanvendt læder, 15% polyester og 22% bindemiddel (cpu).
Releather - farvenr. 10 - Sort
Releather - farvenr. 7 - cognac
Releather - farvenr. 8 - Valnød
Releather - farvenr. 9 - Brun

3.495,00kr.

Læderhynder på lige netop dine mål!

Få en læderhynde på specialmål til din køkkenbænk, siddeniche, vindueskarm, eller anden siddeplads med skæve mål. Her kan du bestille en skumhynde i bedste kvalitet, på netop dine specialmål. Vælg mellem læder i tre smukke varme nuancer, og find det der passer bedst bedst til dit hjem! Indtast de mål du ønsker din hynde skal være, og tryk på et betræk, for at se prisen på din unikke læderhynde.

Om skummetvælg den rigtige hynde

Hynden fremstilles i skum i luksuskvalitet, produceret i Danmark med certificeringen Oeko-tex standard 100 (din garanti for at materialerne er helt fri for skadelige stoffer).

Vælg mellem forskellige skumtyper, som alle er i høj kvalitet. Alle skumtyperne har god elasticitet, god bæreevne og lang holdbarhed.

  • Koldskum HR36 / 150 newton – opleves typisk som en medium fast til fast hynde, god i tykkelser fra omkring 9 cm
  • Koldskum HR50 / 200 newton – opleves typisk som en fast hynde, god i tykkelser mellem ca. 5 og 10 cm
  • Koldskum HR50 / 270 newton – opleves typisk som en meget fast hynde – især god i 4-5 cm tykkelse

Tykkelsen har betydning for hvor blød eller fast en skumhynde føles. Jo tykkere en madras du vælger, jo fastere vil den tilsvarende føles at sidde og ligge på.

Vi anbefaler, at hynder med en længde på over 240 cm deles i mindst to kortere hynder, da betræk vil sidde pænere og strammere på en kortere hynde. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Danskproduceret kvalitetsprodukt

Din hynde fremstilles på bestilling, på Skumhusets egen lokale fabrik og systue i Risskov, af medarbejdere med mange års erfaring.

Alt vores skum produceres i Danmark, og vores Releather et slidstærkt produkt i høj kvalitet, fremstillet af genanvendt læder, så du er med til at spare på ressourcerne.

Om syning af betrækket

Vær opmærksom på symetoden almindelig syning: Ved hynder bredere end 50 cm vil der typisk forekomme en sammensyning på forkanten af hynden. Det afgøres af dine præcise mål. Kontakt os ved spørgsmål.

Der placeres en lynlås på en af de lange sider af hynden.

Releather – genanvendt læder

ReLeather Classic er læder i metermål, fremstillet af genanvendt læder. Et lækkert produkt i fantastisk, slidstærk kvalitet, og i tre smukke, varme farver. Læder på metermål gør det muligt at få selv en stor madras med betræk i læder, uden at det er nødvendigt at lave sammensyninger på madrassens overflader.

Vær dog opmærksom på at der kan komme en sammensyning ved et mål på over 120 cm på din hyndes smalleste led. Releather kommer i ruller med en bredde på ca. 135-140 cm.

ReLeather lever op til OEKO-Tex 100, REACH COMPLIANT og er uden farlige kemikalier. Releather fremstilles af genanvendte læderrester og er dermed med til at mindske ressourcespild.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil stofprøver, hvis du er i tvivl.

Vedligeholdelse af skumhynder med læderbetræk

Vi anbefaler at hynden vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så din hynde på mål bevarer sin fasthed og komfort i mange år frem. Betrækket er ens på begge sider, så hynden netop er nem at vende.

Luft hynden ind imellem og hold betrækket på din hynde rent. Støvsug betrækket for at holde det pænt og frit for støv, og dermed mere allergivenligt. Betræk kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand for at fjerne støv og snavs, eller vaskes/sendes til rens efter behov (se de enkelte stoftyper).

Betrækket i Releather kan aftørres med en hårdt opvredet klud uden sæbe, og behandles generelt som almindelige læderhynder.

Anden information

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille læderhynder med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en hynde, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din hynde.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk