Hynder på mål med betræk i genanvendt læder – vælg farve (Pris afhænger af mål)

3.495,00DKK

Bestil nemt en hynde på dine unikke specialmål, 1. Vælg skumkvalitet/fasthed (læs mere længere nede på siden).  2. Indtast de mål du ønsker hynden skal være.  3. Vælg den syning du foretrækker (se evt. mere her).  4. Vælg farve. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par gratis stofprøver.  Se prisen med det samme, og bestil din læderhynde på mål!

↓ Læs mere

Angiv dine mål

God til fx. sovemadrasser (voksne), bådhynder, campingvogn, alkover og sofahynder.
Hynder på mål med betræk i genanvendt læder – vælg farve (Pris afhænger af mål)
3.495,00DKK Tilføj til kurv

Symetode

Almindelig syning
Syning med belægning
Releather Classic
Genanvendt læder
Releather Brun
Releather Cognac
Releather Valnød

3.495,00DKK

max. 8 uger

Læderhynder på dine unikke mål

Læderhynder på mål

Få en pris på en læderhynde på specialmål. Her kan du bestille en hynde på lige netop dine mål. Indtast de mål du ønsker din hynde skal være, så får du med det samme en pris.

Hynderne laves i danskproduceret Oeko-Tex-certificeret koldskum i høj kvalitet og du kan vælge den fasthed som passer bedst til dine behov.

Vælg de rigtige hynder

Vælg mellem flere fastheder, afhængigt af hvor tyk en hynde du ønsker, og hvor fast du ønsker at hynden skal være. Tykkelsen har betydning for hvor blød eller fast en skumhynde føles. Jo tykkere en hynde du vælger, jo fastere vil den tilsvarende føles at sidde og ligge på.

  • HR36 / 150 newton – koldskum – opleves typisk som en medium fast til fast hynde, god fra omkring 9-10 cm og opad
  • HR50 / 200 newton – koldskum – opleves typisk som en fast hynde, god fra ca. 5 til ca. 10-11 cm
  • HR50 / 270 newton – koldskum – opleves typisk som en meget fast hynde – især god i 4-5 cm tykkelse

Alle skumtyperne er i høj kvalitet og kan holde i mange år!

Danskproduceret kvalitetsprodukt

Din unikke hynde sys på bestilling af en af vores egne syersker på Skumhusets fabrik i Risskov. Der kan være ventetid da systuen har mange ordrer, og hver bestilling tilpasses nøjagtigt efter dine mål og ønsker til betræk.

Vær opmærksom på at der ikke er returret på dette produkt.

Bemærk venligst at det ikke er muligt at bestille hynder med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en hynde, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på dine hynder.

Der placeres en lynlås på en af de længste sider af hynden.

Releather – genanvendt læder

ReLeather Classic er læder i metermål, fremstillet af genanvendt læder. Et lækkert produkt i fantastisk, slidstærk kvalitet, og i tre smukke, varme farver. Læder på metermål gør det muligt at få selv en stor madras med betræk i læder, uden at det er nødvendigt at lave sammensyninger på madrassens overflader.

OBS! Vær dog opmærksom på at der kan komme en sammensyning ved et mål på over 120 cm på din madras/hyndes smalleste led. Releather kommer i ruller med en bredde på ca. 135-140 cm.

Vi anbefaler, at hynder med en længde på over 240 cm deles i mindst to kortere hynder, da betræk vil sidde pænere og strammere på en kortere hynde. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 86131477.

ReLeather lever op til OEKO-Tex 100, REACH COMPLIANT og er uden farlige kemikalier. Releather fremstilles af genanvendte læderrester og er dermed med til at mindske ressourcespild.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil gratis stofprøver, hvis du er i tvivl.

Pas godt på din unikke hynde på mål. Sådan vedligeholder du din skumhynde med læderbetræk. 

Vi anbefaler at hynden vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så din hynde på mål bevarer sin fasthed og komfort i mange år frem.

Betrækket i Releather kan aftørres med en hårdt opvredet klud uden sæbe.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk