Skip to main content

Børneværelset

Børneværelset

Leder du efter en madras til barnesengen, en sengerand eller måske en madras til kravlegården? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Skumhuset forhandler vi et stort udvalg af forskellige madrasser til børneværelset, som dit barn helt sikkert vil elske. Alle vores madrasser er af skum i den bedste kvalitet, så du ubekymret kan lade de små boltre sig på det bløde underlag.

Kig nærmere på vores sortiment nedenfor, hvor du finder et væld af forskellige madrasser til barnevogne, babynests, tremmesenge, kravlegårde og meget mere. Du kan både få madrasser uden betræk og tumlemadrasser i fine farver og eventyrlige mønstre. Det er bare op til dig at vælge den type, der opfylder dine behov.

Skummadrasser til tremmesenge, børnesenge, kravlegårde m.m.

Her på siden har vi forskellige madrasser til en bred vifte af formål. Hvis du gerne vil have madrasser af koldskum, har du rig mulighed for at få det her. Vi har nemlig babymadrasser, barnevognsmadrasser, madrasser til kravlegårde, tremmesenge og barnesenge samt tumlemadrasser og foldemadrasser i lækkert koldskum. 

Vi har også madrasser af polyetherskum, hvis du er mere interesseret i det. Polyetherskum er blødt og bliver blødere med tiden modsat koldskum, som har en højere hårdhed i skummet. Hvis du vælger koldskumsmadrasser, holder de sig altså i den samme form, som da du købte dem, i mange år. Det er helt op til dig at vælge – begge typer skum er i høj kvalitet og uden skadelige stoffer. Du kan få madrasser til kravlegården samt sengerander i polyetherskum hos os. 

Du kan også få junomadrasser i waterlilyskum her på siden, som giver en fantastisk komfort. Junomadrasserne er bløde, men de giver samtidig en uovertruffen støtte og holder deres facon. Alle vores madrasser vil helt sikkert falde i god jord hos både dit barn og dig. Alt vores skum er naturligvis Oeko-Tex Standard 100®-certificeret, så du ikke skal bekymre dig om at bruge skumgummi til dit barns seng og væreelse.

Skumhuset har skummet til børneværelset

Hvis du mangler andet til børneværelset for at gøre det hyggeligt, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores pyntepuder, som både giver hygge, men samtidig skaber bløde rammer for børnene, når der skal slappes af i hyggehjørnet. Til puderne har du naturligvis brug for smukke tekstiler, der stilmæssigt passer til et børneværelse, og som børnene synes er sjove at kigge på. Derfor har vi samlet alt vores børnestof, så du kan se, om der er noget, som ville passe perfekt til børneværelset. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores madrasser til børneværelset. Vi hos Skumhuset er specialister inden for vores felt, og derfor kan du få kyndig vejledning hos os. Ring til os på tlf. +45 86 13 14 77 eller skriv til vores mail mail@skumhuset.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt inden for 2 hverdage.