Skip to main content

Velour

Velour møbelstof

Er du på udkig efter lækre velourtekstiler til at ompolstre dine møbler eller måske sy en smuk pude til sofaen? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig her hos Skumhuset.dk. Vi har nemlig et stort udvalg af boligtekstiler i velour og mange andre tekstiler, så du er helt dækket ind til dit projekt. Vi har helt sikkert en boligtekstil, der passer til din smag – det er bare op til dig at dykke ned i vores store sortiment her på siden.

Vær desuden opmærksom på, at alle de tekstiler, du kan se her på siden, blot er et udpluk af det store udvalg, vi har i vores butik. Vil du gerne have det store overblik over vores fulde sortiment, er du naturligvis velkommen til at besøge os i vores butik i Risskov, som ligger nær Aarhus.

Find forskellige slags møbelvelour i metermål her

Her på siden kan du finde et væld af forskellige slags velourtekstiler, så der er noget for enhver smag – uanset om du ønsker farverige og mønstrede tekstiler eller ensfarvet velour. Du kan også finde møbelvelour, som er særligt velegnet til at polstre en stol eller en sofa grundet den slidstærke kvalitet – møbelvelouren kan dog også bruges til lige det, du ønsker.

Ønsker du velour, der sætter spark i indretningen, så tag et kig på vores udvalg af mønstrede boligtekstiler, hvor du kan få mønstre med alt fra blomster og sommerfugle – og naturligvis i smukke farver. Vi forhandler også det smukke quiltrede velour og velourfløjl, der vil give kant til enhver bolig – perfekt for dig, som ønsker tekstiler i neutrale farver, men hvor det ikke skal blive kedeligt. Du kan også få den klassiske velour hos os, som vi alle kender den – et must i det moderne hjem.

Vi har lige den boligtekstil du drømmer om

Hos Skumhuset.dk tilbyder vi at sy dit nye møbelbetræk, hvis du ikke er tryg ved en symaskine eller har mulighed for selv at sy dit betræk. Vores dygtige og erfarne syersker vil hellere end gerne hjælpe dig, så du kan få lige den pude, puf eller sengegavl, du ønsker. Husk også at kigge nærmere på vores øvrige udvalg af tekstiler, hvor du kan få lækre kvaliteter som uld og fløjl. Kombinér boligtekstilerne på kryds og tværs og skab unikke genstande til din bolig.

Giv os gerne et kald på tlf. +45 86 13 14 77 eller skriv til vores mail mail@skumhuset.dk, hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores store sortiment af boligtekstiler. Vi er specialister inden for vores felt og har 50 års erfaring på området, så vi kan helt sikkert hjælpe dig videre. Du kan forvente at få svar på din henvendelse hurtigst muligt inden for 2 hverdage.