Velour

Er du på udkig efter lækre velourtekstiler til at ompolstre dine møbler eller måske sy en smuk pude til sofaen?  Lækre bløde metervarer med høj slidstyrke, i mange flotte farver – find møbelstof i velour til din daybed, specialbyggede sofa, bænkhynde eller anden hyggekrog!

Show Filters

Viser alle 40 resultater

Viser alle 40 resultater

Find møbelvelour som metervarer her

Ønsker du velour, der sætter spark i indretningen, så tag et kig på vores udvalg af mønstrede boligtekstiler. Du kan også få den klassiske ensfarvede velour i et udvalg af smukke farver, som vi alle kender den – et must i det moderne hjem. Alt naturligvis med en høj slidstyrke og i en lækker blød kvalitet.

Vi har lige det boligtekstil du drømmer om

Hos Skumhuset kan vi hjælpe med at sy betræk til dine hynder og madrasser. Vores dygtige og erfarne syersker er klar til at hjælpe dig, så du kan få lige den pude, puf eller hynde du ønsker. Kig på vores store udvalg af tekstiler, hvor du, udover velour, kan få lækre kvaliteter som uld og fløjl. Kombiner boligtekstilerne på kryds og tværs og skab unikt interiør til din bolig.

Skriv til vores mail mail@skumhuset.dk, hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores store sortiment af boligtekstiler. Vi er specialister inden for vores felt og har 50 års erfaring på området, så vi kan helt sikkert hjælpe dig videre.