Skip to main content

Voksdug

Voksduge og tekstilduge

Her på siden finder du et væld af smukke voks- og tekstilduge, som forhandles i metermål. En dug er en smart og funktionel måde at beskytte spisebordet på mod væske og madvarer, og så kan dugen og motivet desuden skiftes ud efter behov.

Alle vores duges priser er angivet pr. 0,25 m, så hvis du fx ønsker at købe en dug på 1 m, skal du altså købe 4 enheder. Vær desuden opmærksom på, at det kan være udfordrende at gengive den rette farve på billeder, så når du finder den dug eller de duge, du er interesseret i, så kontakt os hos Skumhuset og bestil en stofprøve. Hvis du ønsker at købe mere end 10 m, så kontakt os venligt for en lagerstatus.

Find voks- og tekstilduge med forskellige mønstre her

Vores voks- og tekstilduge kan bruges til flere formål end blot at skåne dit spisebord på æstetisk vis – vores tekstilduge er nemlig i så fint et stof, at de kan bruges som lette gardiner. Tekstildugene er med deres lette materiale også velegnet som sommerduge til de varme dage på terrassen i sommermånederne. De øvrige voks- og tekstilduge er lavet af et slidstærkt materiale, der gør det nemt at tørre dem af med en fugtig klud. Dette er en klar fordel, da en dug ikke holder længe, hvis den ikke er lavet af et stærkt materiale.

Fælles for alle dugene er, at de fås i en bred vifte af farver, mønstre og fine motiver. Du kan bl.a. finde en dug med et verdenskort-motiv, motiver med lette sommerstriber eller blade, men vi forhandler også mere neutrale mønstre, der ikke skiller sig så meget ud som de førnævnte. Alle dugene fås i bredderne 140-160 cm, så alt efter hvor bred en dug, du ønsker, kan du navigere efter de enkelte mål, som du finder under hvert produkt her på siden.

Skumhuset hjælper dig med tekstiler

Voks- og tekstilduge er blot en lille del af det store sortiment af boligstekstiler, vi har hos Skumhuset. Hos os kan du finde alt fra stof, der er særligt velegnet til havehynder og til udendørs brug samt velour, hør og smukke mønstrede boligstekstiler. Som det gælder for alle vores boligstekstiler, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at få syet den helt rigtige dug, betræk til puder eller andet. Der er ikke den opgave, vores systue ikke kan klare, da vores syersker har mange års erfaring på området.

Ring gerne til os på tlf. +45 86 13 14 77 eller skriv til os via mail@skumhuset.dk, hvis du skal have hjælp til at sy din nye dug, eller hvis du er i tvivl om noget. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser inden for 2 hverdage, hvor du vil få kompetent vejledning af specialister med mere end 50 års erfaring på området.