Care - støttepuder og sengekiler

Care er alt i støtte- og aflastningspuder. En støtte- eller aflastningspude kan være med til give dig mere stabilitet til din hverdag og mindske presset på kroppens muskler efter en lang arbejdsdag på kontoret eller en dårlig nats søvn.

Her finder du vores faste sortiment af forskellige støttepuder: puder til halebenet, nakken og lænden samt senge- og siddekiler. Vi hjælper selvfølgelig gerne med kiler og andre støttepuder efter dine mål og tegninger. Kontakt os med din forespørgsel, så hjælper vi med at finde den bedste løsning til dig.

Vores skum overholder Oeko-Tex® Standard 100, så du undgår skadelig kemi, der kan påvirke dit helbred.

[mere]

Show Filters

Viser alle 23 resultater

Viser alle 23 resultater

Har i også den type støttepude, som jeg skal bruge?

Her kan du læse lidt mere om vores forskellige støttepuder. Alt efter hvilken del af kroppen, der er belastet, kan der være forskellige puder som er relevante for dig at kigge på.

Halebenspude

Vores halebenspude er f.eks. ideel til dig, der har været igennem en operation eller lige har født. Puden består af en kerne og top, som er fremstillet af koldskum i to forskellige fastheder, hvilket giver en optimalt støttende pude.

Lændepude

Svajer du meget i ryggen og har ofte ondt i lænden, kan en lændepude være en hjælp til dig. Puden støtter den nederste del af ryggen og kan dermed give din lænd større aflastning, så du ikke har ondt. Lændepuden er også meget anvendelig til bilsædet og giver en god støtte til lange køreture.

Sengekiler

En sengekile er til dig, der har brug for at have hovedet hævet under søvnen med god støtte under ryg og hoved. Vi fremstiller sengekiler med  flere forskellige hældningsgrader, alt efter hvor højt du ønsker at have hovedet hævet. Mange har en specifik anbefaling med fra sundhedssystemet til hvilken hældning sengekilen skal have. Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte os, eller kigge forbi og prøve at ligge på en sengekile, inden du bestemmer dig.

Har du fået anbefalet en sengekile i andre mål/en anden hældning af f.eks. din læge, så kontakt os endelig, så hjælper vi selvfølgelig gerne med en løsning.

Siddekiler

Vores klassiske siddekiler eller skråpuder har været en bestseller i mange år og kan bruges hvis du gerne vil rette ryggen mere mens du sidder, hvis du mangler siddekomfort på en hård stol, eller f.eks. i bilen. Vi producerer siddekiler i en fast granulatskum som ikke falder sammen, men har rigtig god holdbarhed. Kilerne kan selvfølgelig fås i flere størrelser og højder/hældninger.

Har du brug for en helt anden løsning?

Hos Skumhuset hjælper vi altid gerne med specialløsninger og specialmål. Finder du ikke det, du leder efter i vores standardudvalg af støttepuder, så send os endelig din forespørgsel på mail@skumhuset.dk. Vedhæft evt. en skitse af det du har brug for eller ønsker hjælp til at finde en løsning på – så hjælper vores dygtige og erfarne medarbejdere med forslag, vejledning og uforpligtende tilbud.