Care - støttepuder og sengekiler

Care – støttepuder og sengekiler er alt i støtte- og aflastningspuder. En støtte- eller aflastningspude kan være med til give dig mere stabilitet til din hverdag og mindske presset på kroppens muskler efter en lang arbejdsdag på kontoret eller en dårlig nats søvn.

Her finder du vores sortiment af forskellige støttepuder. Vi har puder til halebenet, nakken, lænden samt senge- og siddekiler. Mange af puderne kan desuden fås med eller uden betræk. Vil du selv sy et betræk til din nye pude og give den et mere personligt præg, forhandler vi også et stort udvalg af boligtekstiler. Udforsk vores mange støttepuder nedenunder.

Vores puder overholder Oeko-Tex® Standard 100, så du undgår nogen former for skadelig kemi, der kan påvirke dit helbred.

Show Filters

Viser alle 19 resultater

Viser alle 19 resultater

Hvilken støttepude skal jeg vælge?

I nedenstående afsnit kan du læse lidt om vores forskellige støttepuder. Mulighederne er mange, men det er ikke ligegyldigt hvilken støttepude, du vælger. Alt afhængigt af hvilket af kroppens områder, der er belastet, kan det være, du skal have en eller flere forskellige puder.

Halebenspude

Vores halebenspude er ideel til dig, der har været igennem en operation eller lige har født. Puden består af en kerne og top, der begge er i koldskum, som gør, at puden har stor elasticitet, der giver god komfort. Puden kan desuden fås med et betræk af bambusfibre. Bambusfibrene gør det nemt at vaske ved lave temperaturer og har antibakterielle egenskaber.

Støttepude til lænden

Svajer du meget i ryggen og har ofte ondt i lænden, kan det være, du skal prøve at bruge en lændepude. Puden går ind og støtter den nederste del af ryggen og kan dermed give din lænd større aflastning, så du stopper med at have ondt. Lændepuden er meget anvendelig til bilsædet og giver en god støtte til lange køreture.
Ønsker du betræk på puden, er det intet problem. Vores betræk er med lynlås, så det nemt kan tages af og vaskes.

Senge- og siddekiler

En sengekile er god til dig, der ønsker at have hovedet hævet under søvnen med god støtte under ryg og hoved. Puden er fremstillet i polyetherskum og kan fås med forskellige hældningsgrader. Ønsker du blot at have hovedet hævet en lille smule, anbefaler vi vores sengekile med en hældningsgrad på 16 grader. Du kan også få en kile på 27 grader, hvis du gerne vil have hovedet hævet en anelse mere. Puden kan fås med betræk i samme materiale som ved vores halebenspude. Har du fået anbefalet andre mål af f.eks. din læge, så kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vores siddekiler fås i to størrelser i bredden: 35 og 40 cm. Derudover kan du vælge, om højden skal være 4, 6, 8  eller 10 cm. Den er fremstillet i granulatskum og er god til dig, der gerne vil rette ryggen mere, mens du sidder. 

Hos Skumhuset kan du få alt til sengen

Hos Skumhuset forhandler vi også koldskumsmadrasser, så du kan få den bedste og mest optimale søvn. Vores madrasser er i en høj kvalitet, der giver dig god komfort og har en bæreevne, der gør, at madrassen holder i mange år. Under vores Home Collection finder du bl.a. sengegavle, så du altid har noget behageligt at læne dig op ad, når du sidder i sengen. 

Skulle du have nogen former for spørgsmål til vores sortiment, skal du endelig kontakte os. Skriv til os på mail@skumhuset.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Hos Skumhuset har vi 50 års erfaring i branchen, så vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og vejlede dig med dit næste køb.