Udendørshynder på mål (Pris afhænger af størrelse)

265,00DKK

2-5 hverdage

Bestil skum til udendørshynder på dine specialmål. Indtast dine mål og se prisen med det samme – nemt og hurtigt.

Bemærk: Ved længde på over 200 cm kan forekomme en ikke-mærkbar sammenlimning. Limningen holder uden problemer. Skummet leveres uden betræk. Varen er undtaget fortrydelsesretten, da der er tale om et specialfremstillet produkt.

Er din ønskede størrelse tæt på en standardstørrelse? Se udendørsmadrasser i standardstørrelser til gode priser her.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

madras på mål
Udendørshynder på mål (Pris afhænger af størrelse)

265,00DKK

Udendørshynder på mål

Udendørshynder på mål er stedet, hvor du kan bestille hynder på specialmål til udendørsmøbler og loungeområder, til haven, altanen eller terrassen, til havehynder, solseng, havebænk eller havesofa. Har du en specialbygget havebænk eller pallesofa med skæve mål, eller er det tid til at udskifte skummet i dine nuværende havehynder? Så kan du bestille udendørshynder og udendørsmadrasser i lige netop de mål du skal bruge på denne side.

Find hynder på specialmål til solsengen og din havesofa, eller få en madras til dit shelter. Har du et projekt der ikke passer med en standardmadras, så kan du her nemt bestille på lige det mål du ønsker.

Skum til udendørshynder.

Udendørshynder på mål laves i kvaliteten RP30 / 170 Newton, som er en fast og let kvalitet, som bliver blødere med brug. Kvaliteten har en anden cellestruktur end for eksempel koldskum, så den har lettere ved at komme af med fugt – perfekt til det danske sommervejr.

Vælg tykkelse: RP30 vil føles blød at sidde på ved helt tynde hynder, hvor man synker mere ned i skummet, og vil føles mere fast, jo tykkere hynden bliver.

Har du et projekt der kræver en hynde på specialmål, så er du kommet til det rigtige sted.

Pas godt på dine udendørshynder på mål og hav glæde af dem i længere tid.

Skumhynder holder deres fasthed markant længere, hvis man vender og roterer hynderne med jævne mellemrum – så kan du have glæde af dine nye udendørshynder i længere tid.

Det anbefales at tage skumhynderne ind i tørvejr ved meget regn.

Vær opmærksom på:

Ved længde på over 200 cm kan forekomme en ikke-mærkbar sammenlimning. Limningen holder uden problemer. Skummet leveres uden betræk.

Skummet tages ikke retur, da der er tale om en specialfremstillet vare.